Zanimljivo

ALO! SAZNAJE Ćerka poznatog para ulazi u "Zadrugu"

Objavljeno: 22.08.2017 | 10:13Izvor: Alo!

„Znam šta mogu da očekujem od nje, a šta ne. Ako može preda mnom da sedi sa dečkom, zašto to ne bi mogla da radi i pred kamerama”, liberalna je majka buduće učesnice.

Luna Đogani, ćerka nekada popularnog dens dvojca Anabele Atijas i Gagija Đoganija, još jedno je sigurno ime koje ćemo od 6. septembra gledati u rijalitiju „Zadruga”, saznaje „Alo!”.

Naime, Luna je već potpisala ugovor sa čelnicima produkcije TV „Pink“, a ostalo je nešto više od dve nedelje do useljenja 32 poznate ličnosti na luksuznu lokaciju nadomak Šimanovaca.

Iskustvo boravka u različitim rijaliti formatima iza sebe ima Lunina majka, poznata pevačica Anabela, koja je u razgovoru za „Alo!” istakla da bi najverovatnije ovu ponudu preskočila, ali da ćerku bezrezervno podržava u svakoj razumnoj odluci.

- Ne vidim više sebe u rijaliti fomatu, ali, sa druge strane, vezuju me lepe uspomene na vreme koje sam provela sa drugim ljudima. Bilo je tu dosta iskustava koja su me ojačala, do te mere da sam se divila sebi - započinje Anabela razgovor za „Alo!” i dodaje da joj neće biti teško da gleda naslednicu na televiziji, pa čak i ako bude ulazila u verbalne duele.

- Svađe i sukobi su sastavni deo života, a pitanje je samo kako to doživljavamo i kako se postavljamo prema drugima. Pre ću reći „u pravu si” i otići nego što ću po svaku cenu da teram svoje. Međutim, Luna je drugačija i mnogo mudrija od mene po tom pitanju. Ona je flegma i voli svoj mir, ali nikada ne dozvoljava da je drugi gaze - kaže Anabela i dodaje da za sve učesnike rijalitija ima samo jedan savet.

- Budite ono što jeste i neće biti greške, to su i meni savetovali kada sam prvi put ulazila u rijaliti. I ljubavne veze pred kamerama su za ljude - kaže Anabela i objašnjava da joj neće smetati ukoliko njena ćerka započne romansu pred kamerama.

- Odlično poznajem svoje dete i znam šta mogu da očekujem od nje, a šta ne. Iskreno, ne vidim ništa čudno u vezama u rijalitiju. Jer ako mi moja ćerka priča o svojim momcima, ako može preda mnom da sedi sa dečkom, zašto to ne bi mogla da radi i pred kamerama - ističe Anabela i dodaje da je ćerki najveća podrška i oslonac.

 Ne postoji stvar na ovom svetu koju moje ćerke mogu da urade, a da ja okrenem glavu od njih. Veza majke i ćerke je neraskidva - zaključuje za kraj Anabela, dok Luna nije bila tako rečita.

- Neću pričati ništa o tome - bilo je sve što nam je rekla, a ako bude želela da se malo zadrži u rijalitiju, bilo bi joj od koristi da malo razveže jezik.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u