Zanimljivo

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Filipu ću razvaliti jaja!

Objavljeno: 01.05.2016 | 10:36Izvor: Kurir

Pošto su mi roditelji razvedeni, ne znam da li da idem kod mame ili tate. Zbog toga sam rešila da budem s dečkom. Tako se nijedno od njih dvoje neće uvrediti. Uveče ću imati nastup

Aleksandra Prijović proslavlja svoj prvi Uskrs s dečkom Filipom Živojinovićem.

Njih dvoje zajedno farbaju jaja, ali otići će i kod njegove maćehe Brene i oca Bobe kako bi im pomogli u pripremi praznične trpeze. Zvezda „Granda“ žali što tog dana neće biti s roditeljima, mada je na to navikla, jer su još od njenog detinjstva razvedeni, pa nikad nisu na okupu kad je neki važan datum.

Kako ove godine slaviš Uskrs?
- Uveče imam nastup, ali pošto je u blizini Beograda, preko dana ću biti kod kuće. Ovo je treća godina zaredom da ću raditi na ovaj veliki praznik. Tako je s nama pevačima, radimo kad svi slave.

S kim ćeš provesti praznik, mamom, tatom ili dečkom?
- Sa Filipom. Pošto ne znam da li da idem kod mame ili tate, rešila sam da budem s dečkom. S njim ću i farbati jaja. Tako se nijedno od njih dvoje neće uvrediti.

Da li si spremna da razbiješ Filipu jaje?
- Mrzim da gubim, čak i u tome, pa sam spremna da mu polupam sva jaja. Samo se nadam da mi neće podvaliti neko drveno jaje.

Jesi li se ti nekad poslužila prevarom kako bi pobedila?
- Nikad se nisam bavila prevarama, ali uvek pobedim. Ja sam rođeni pobednik.

Da se vratimo u tvoje detinjstvo. Kako si u Belom manastiru provodila Uskrs?
- Pošto su mi roditelji razvedeni, nekad sam bila kod mame, nekad kod tate. Tužna sam zbog toga, to je lep praznik, i bila bih najsrećnija da smo mi svi bili zajedno. Inače, obožavala sam ovaj praznik. Jedva sam čekala Veliki petak da farbam jaja. Nedostaje mi to vreme.

Jesi li nekad pokušala da okupiš roditelje?
- Razmišljala sam o tome. Bilo bi super da imam veliku kuću i da smo mi svi zajedno, bar za neki praznik. Međutim, to je nemoguće baš zbog toga što su oni razvedeni.

Misliš da se ne bi sastali ako bi ih ti zamolila?
- Ne, ne bi ni tada. Jedva sam ih spojila za svoj osamnaesti rođendan.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u