Zanimljivo

ALA IM JE SUKNUO! FILIPOVIĆEVA PORUKA HRVATIMA: Sjajni ste, ali ovo... Ovo je naše!

Objavljeno: 27.08.2016 | 16:46Izvor: medio.rs

Filip Filipović, najbolji strelac i igrač na olimpijskom turniru u vaterpolu, otkrio je šta je rekao jednom od najboljih hrvatskih vaterpolista Sandru Suknu tokom finalne utakmice

Srpski vaterpolisti konačno su dosanjali san i osvojili zlatnu olimpijsku medalju, a možda je prvi među jednakima u našim redovima bio Filip Filipović.

On je u intervjuu za Sportski žurnal otkrio da je rekao Sandru Suknu da je zlato srpsko.

Ne znam kada smo počeli da slavimo. Ja sam bio blizu Sukna sa kojim igram u Pro Reku. Čestitao sam mu i rekao: "Sandro, igrao si sjajno. Jedan si od najboljih igrača sveta, ali ovo... Ovo danas je naše!". Čestitao mi je - rekao je Filipović za Žurnal.

On je naglasio da nije završio reprezentativnu karijeru, kako su neki mediji preneli.

Nisam spreman da kažem da je kraj, da kažem ekipi zbogom. Dogodila mi se velika stvar, ne samo zbog kompletiranja trofeja, već što je to delo ekipe čiji sam deo voleo da budem i koja će se teško ponoviti. Daj bože da drugi budu uspešniji, ali ovakvih 13 glava na jednom mestu - teško - poručio je Filip i dodao:

Te nove generacije ne treba da opterećuju rezultati niti da im se stavlja na teret serija zlata. Znam da mogu da budem predvodnik, ali sačekajte malo. To su još četiri godine života i odgovornost koja se postavlja je zapravo odgovornost na odluku koju treba da donesem - zaključio je Filipović.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u