Zanimljivo

"Ako vas baš interesuje..." Jelena Tomašević je definicija smernosti, ali sada je otkrila nepoznate detalje iz spavaće sobe (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.2017 | 20:30Izvor: Blic

Jelena Tomašević ističe da njen suprug Ivan Bosiljčić nije ljubomoran te da se od kada je u braku više osmelila u pokazivanju oblina.

Muzička zvezda će i u ovoj sezoni takmičenja “Pinkove zvezdice”, koje startuje večeras, sedeti u fotelji žirija. Ona najavljuje još uzbudljivije epizode i priznaje da se uželela kolega iz žirija, ali i mališna, i ističe da se u njenom stajlingu ništa neće promeniti.

Jelena kaže da se trudila da ne pređe granicu pristojnosti u oblačenju
Foto: Z. Ilić / RAS SrbijaJelena kaže da se trudila da ne pređe granicu pristojnosti u oblačenju

Iako su mnogi očekivali da će Jelena Tomašević malo više otkriti telo, ona je već u prvoj epizodi došla zakopčana do grla.

- Ovo je jedna pižama koja zapravo izgleda kao odelo, a ispod imam samo bodi - krozu šalu nam je poručila pevačica, koju smo pitali u čemu onda spava ako je na snimanje došla u pižami.

- Spavam u spavaćici komotnoj, udobnoj i pamučnoj. Imam i svilenu, ali više volim pamuk i čista je bela, nema po sebi aplikacija ako vas baš interesuje - otkriva Jelena.

Na pitanje da li bi za veliku svotu novca ipak pokazala svoje telo na naslovnici nekog muškog časopisa, kako su to u Holivudu uradile mnoge zvezde, Tomaševićeva kaže:

- Uh, nisam razmišljala u tom pravcu. Čini mi se, za sada, da to ne bih uradila ni za veliku svotu novca. Prosto, svako treba da se ponaša u skladu sa svojim ubeđenjima. Ja smatram da je to previše intimno da bih sa tim koketirala u javnosti. Svlačim se samo u svoja četiri zida.

Jelena je u više navrata govorila da je njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić upravo taj koji je nagovara da pokaže svoje seksepil. S obzirom na to da je jedno vreme nosila dubok dekolte a sada više ne, zanimalo nas je da li je možda Ivan u međuvremenu postao ljubomoran.

- Ivan nije ljubomoran, to je moj stav. Znate da sam se oblačila pristojno otkada sam se pojavila na sceni. Štaviše, otkad sam se udala osmelila sam se malo više, ali opet je i to u granicama pristojnosti. Pitanje je samo u čemu se u kom trenutku dobro osećam - objašnjava pevačica.

Posle odmora u kojem je uživala tokom leta, Jelena priznaje da se obradovala novim snimanjima i druženju sa talentovanim mališanima.

- Više od tri meseca je bila pauza u snimanjima i baš smo se ispričali i zaželeli jedni drugih u žiriju, naravno i dečice. Prijao mi je ovaj odmor iako mi je bilo radno leto, ali nekako sam sebi dala oduška. Bila sam sa porodicom i nisam imala žestok tempo snimanja i nastupa zbog čega sam uspela da se odmorim. Nedostajali su mi svi članovi žirija, Goca najviše. Sergeja sam malo češće viđala na nekim dečjim događajima. Milana Stankovića baš dugo nisam videla jer nije bio u prošloj sezoni pa sam mu se jako obradovala.

Foto: ivanbosiljcicofficial / Instagram

Ćerka Nina je talentovana, ali stidljiva

Jelena je dodatno ushićena jer je ove jeseni njena petogodišnja ćerkica Nina krenula u predškolsko zbog čega sada imaju više obaveza. Na pitanje da li bi volela da njena i Ivanova naslednica odabere muzički put, pevačica kaže:

- Nina je izuzetno muzikalna. Talentovana je za svašta pomalo, muziku, glumu, slikarstvo... kao uostalom većina dece u tom uzrastu, ali je stidljiva, tako da videćemo. Ja ću je podržati šta god da odabere.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u