Zanimljivo

ACU LUKASA NE MOŽE NIKO DA POBEDI: Moja jaja su najtvrđa!

Objavljeno: 01.05.2016 | 20:11Izvor: Kurir

Deca se trude da me nadmaše, ali nikako da me pobede, rekao je Lukas

Većina poznatih ličnosti, kao i sav običan narod, obeležava Uskrs u krugu porodice. Ali ima i onih pevača koji će tog dana raditi. Jedan od njih je i Aca Lukas.
- Uskrs obeležavam s porodicom. Ove godine ćemo zbog moje svirke u Budvi boraviti tri, četiri dana. Bitno mi je da spojim lepo i korisno, a raduje me što će moji najbliži biti sa mnom. Sonja je pre našeg puta ofarbala jaja, koja nećemo nositi sa sobom, pa ćemo se kucati tek kad se vratimo u Beograd. Obožavam da razbijam jaja, to me baš zabavlja pošto nekako uvek izaberem najtvrđa i budem najbolji u tome. Deca se trude da me nadmaše, ali nikako da me pobede - rekao je Lukas.

M. D. - K. L.

Ana Bekuta

SA UNUKOM SPREMAM TRPEZU

Obožavam kad sa unukom Sonjom farbam jaja, trudimo se da ih što lepše ukrasimo. Tog dana veoma mi je bitno da na stolu bude tradicionalni srpski ručak koji nas dve pripremamo. 

Viki Miljković
JAJA KRIJEM U ŽBUNJU

Uskrs slavim kod mojih u Nišu. Ujutru lomimo jaja, koja sakrivamo u žbunju. Sa sinom tražimo jaja, a ko ih nađe najviše, dobija poklon. Uskrs i Božić su mi najbitniji praznici i mnogo im se radujem. 

Marina Tucaković
OBOJENA JAJA KUPUJEM NA PIJACI

Godinama već idem na pijacu i kupujem gotova farbana jaja, jer ja to ne umem da radim. Stalno sam u studiju i nemam vremena ni za šta, a ove godine Uskrs ću obeležiti kod kuće.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u