Zanimljivo

25 najglamuroznijih venčanja poznatih koja su obeležila 2016. godinu

Objavljeno: 30.12.2016 | 15:34Izvor: medio.rs

Godinu 2016. oboležile su divne ljubavne priče koje su krunisane brakovima. Neka venčanja desila su se tajno, jedna mlada nosila je pantalone, neke mlade su bile u drugom stanju. Evi koji su sve to parovi ove godine izgovorili sudbonosno DA

Tamara Dragičević Petar Benčina venčali su se, po njenoj želji, na Adi Bojani, uz porodicu, članove familije i najbliže prijatelje, muziku, lepo vreme i, naposletku, mesečinu.

FOTO: DANILO NOVOVIĆ

Građanskim venčanjem u Opštini Novi Beograd mlada glumica Iskra Brajović i njen izabranik Siniša Babić zavetovali su se 19. marta na večnu ljubav pred porodicom i najbližim prijateljima.

FOTO: FOTO: SALE

Daria Stanojević i njen izabranik Spasoje Vujović su izgovorili sudbonosno da početkom septembra meseca na Paliću.

Pevačica Ana Nikolić je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku, reperu Stefanu Đuriću Rasti tajno 28. jula u opštini Voždovac, a Ana je za kumu izabrala svoju dugogodišnju prijateljicu i modnu kreatorku Tijanu Todorović.

Pevačica Goga Sekulić u strogoj tajnosti 20. decembra je stupila u brak sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem. Pevačica je pre samo mesec dana izjavila da će se na njihovom venčanju nalaziti samo oni, kumovi i prsten, te nije isključeno da je zaista i bilo tako...

Folk pevačica Slavica Ćukteraš i bivši golman Vlada Avramov početkom ove godine izgovorili su sudbonosno da na intimnoj ceremoniji na Maldivima.

FOTO: TWITTER

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 12. jula krunisali su svoju dvogodišnju ljubav brakom na intimnoj ceremoniji u Italiji, a glamurozna proslava na kojoj su uživale brojne svetske zvanice trajala je tri dana.

FOTO: PROFIMEDIA

Početkom decembra na romantičnoj ceremoniji na dalekim Maldivima voditeljka Marija Lazić izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Vuku Živkoviću.

Popularni teniser Viktor Troicki izgovorio je sudbonosno da svojoj izabranici Aleksandri Đorđević 27. novembra najpre u Crkvi Aleksandra Nevskog, a potom i pred matičarom koji je došao u luksuzni hotel Crowne Plaza.

FOTO: STEFAN JOKIĆ

Bivši dečko pevačice Katarine Živković, voditelj Bane Janković, stao je 22. oktobra na ludi kamen i zakleo se na ljubav izabranici Mirjani Dimović.

Davor i izabranica njegovog srca Dolores venčali su se u 17. decembra u prelepom ambijentu subotičke Gradske kuće. Rvač je tako osvojio još jedno zlato, burmu, a on i njegova supruga blistali su od sreće i zadovoljstva.

FOTO: FOTO: KURIR

Prvo kraljevsko venčanje u Srbiji posle Drugog svetskog rata, koje je održano nedavno u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, izazvalo je veliku pažnju medija i javnosti. Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Mihailo Karađorđević i gospođica Ljubica Ljubisavljevićsjedinili su se u svetoj tajni braka 23. oktobra, nakon što su potpisali građanski brak u Londonu.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Mlada teniserka Bojana Jovanovski i njen dugogodišnji partner, profesionalni trenerMiloš Petrović zavetovali su se na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, 19. novmebra, nakon čega su upriličili veliko slavlje u beogradskom restoranu Nera.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ, STORY PRESS

Voditelj i pevač Milan Mitrović oženio se Bojanom Trifunović, u crkvi i to 18. oktobra. Pevač i njegova izabranica zakleli su se na večnu ljubav i to pred Bogom, pošto su se prošle godine venčali u opštini.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Mlade "Grandove" zvezde Petar Mitić Ivana Pavković venčali su se danas u Crkvi Svetog Jovana Vladimira 19. jula.

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Pevačica Ilda Šaulić udala se za svog partnera Bojana, sa kojim čeka bebu.

Ćerka Šabana Šaulića je na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju figurica sa mladenačke torte, uz opis: "Rekla sam DA".

Pevač Marko Rokvić i njegova dugogodišnja izabranica Sara Oster pre godinu dana sklopili su građanski brak i uživaju u skladnoj zajednici, a sin Despot kruna je njihove ljubavi. Popularni par se 2. oktobra na večnu ljubav zakleo i pred Bogom.

FOTO: DRAGANA KADIĆ

11. septembra, u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, zadužbini kneza Miloša Obrenovića, u društvu kumova, baka i deka, kao i nekoliko najbližih prijatelja, voditeljkaAleksandra Jeftanović zaklela se na večnu ljubav svom izabraniku Aleksandru Švraki.

FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ, VLADIMIR ŠPORČIĆ

Hrvatski kantautor Boris Novković treći put je izgovorio sudbonosno "da". On se u Novalji zakleo na večnu ljubav 19 godina mlađoj Ines Katić.

FOTO: FABIO ŠIMIĆEV

Posle dve godine razdvojenosti, Marijana Kovačević Nikola Nemešević Nemeš, koji su vezu započeli u rijalitiju Veliki brat, obnovili su svoju romansu i zavetovali se jedno drugom na večnu vernost u primorskom mestu Novigradu, 8. avgusta.

Maja se godinama zabavlja sa izvesnim Alenom, kojeg je dugo krila od očiju javnosti. Berovićeva se u Alena zaljubila kada je bila maloletna, a kako je jednom izjavila, jedva je dočekala da napuni 18. kako bi započela zajednički život sa njim.

Hrvatska pevačica Martina Vrbos  i njen partner Bogoljub Vidaković krajem juna odlučili su da se venčaju i uspeli su samo za dve nedelje da organizuju svadbenu ceremoniju koja se održala 8. jula.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Nakon građanskog sklapanja braka koje su obavili 30. aprila u Opštini Novi Beograd, a kom su kumovali Nikola Rokvić i Bojana Barović, poznati voditelj Andrej Maričić i njegova izabranica Marija Stanisavljević zakleli su se na večnu ljubav i pred bogom 26. juna.

Voditeljka Marija Kilibarda udala se za dugogodišnjeg dečka, bivšeg košarkašaVladimira Radmanovića. Par se 19. juna venčao u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su se uputili u Stare Banovce na Radmanovićev salaš gde he upriličena proslava.

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN

Popularni pevač Nikola Rokvić i njegova izabranica, model Bojana Barović, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u najužem krugu prijatelja i članova porodice. Crkveno venčanje održano je u manastiru Mileševa 8. maja.

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u