Zanimljivo

10 modnih zapovesti Slavice Ćukteraš: Elegancija je lepota koja ne prolazi

Objavljeno: 03.05.2016 | 17:45Izvor: medio.rs

Folk pevačica otkriva da ne prati slepo modne trendove, iako se divi ljudima koji to mogu da rade, kao i da u privatnom životu uživa u ležernoj garderobi dok za scenu uvek bira elegantne modele

Moj stil isključivo zavisi od raspoloženja i može da varira od sportskog preko elegancije pa do šik izgleda. Obožavam džins s majicom i starkama, u tome se najkomotnije osećam.

Iskreno, nisam ljubitelj nekih ludih modnih kombinacija i nisam sigurna da sam do sada nosila bilo šta što je van normale.
 FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ

Opterećuje me da smišljam kombinacije za javne nastupe, uvek sam za nešto jednostavnije i glasam za dobro žensko odelo.

Nikada ali stvarno nikada ne bih mogla da budem modni rob. Mislim da je to isuviše naporno i da bi se ispratilo baš sve, treba puno truda i mnogo novca. Skidam kapu svakom ko se bavi modom na taj način.
 FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ

Obožavam japanke s tankim kaišićima, to mi je omiljen modni feti, kao i džins.
Kada je reč o elegantnim stvarima, odela su mi na prvom mestu, potom sakoi i košulje, a posle toga dolaze haljine i bluze.
 FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ

Još uvek nisam došla u situaciju da sam odbila neku modnu kombinaciju, ali kada sam već kod onoga što ne bih nikada nosila, sigurna sam da na plažu ne bih išla sa šminkom.

U privatnom životu nosim helanke i džins, što može ponekad da prođe na sceni. A sve ostalo mnogo se razlikuje, privatno se nikada ne šminkam, vezana mi je kosa i nosim širu garderobu.
 FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ

Iako na sceni povremeno imam poneki komad, nikada nisam bila ljubitelj nakita, retko kada ga stavljam a kod kuće i nemam neki preveliki izbor.

Boho stil nosim već 10 godina tokom svakog leta, a to podrazumeva japanke, majice sa resama, lagane jaknice s vezom. Takva garderoba najviše prija mom senzibilitetu
 

 

IZVOR: STORY.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u