Politika

VUK JEREMIĆ O NASILJU NA VUČIĆEVOJ ZAKLETVI: Ovo je nedopustivo, hitno otkriti ko je naredio da se tuku narod i novinari!

Objavljeno: 13.06.2017 | 17:13Izvor: Kurir

Bivši predsednički kandidat Vuk Jeremić oštro je osudio ponašanje nepoznatih batinaša tokom polaganja predsedničke zakletve Aleksandra Vučića i zatražio da nadležni organi otkriju ko su oni.

‎"Smatram da je za svaku osudu ponašanje nepoznatih i neovlašćenih lica tokom trajanja polaganja zakletve Aleksandra Vučića, a što se jasno vidi na fotografijama koje su objavili dnevni listovi Kurir i Danas", rekao je Jeremić.

On je istakao da je "ne samo da je neprihvatljivo to što predstavnicima medija na javnom mestu nije dozvoljeno da neometano rade svoj posao, već su i građani, koji su na miran i demokratski način želeli da iskažu svoj protest, brutalno sprečeni da dođu na plato ispred Skupstine Srbije".

"Ako živimo u pravnoj državi, onda je neophodno da što pre saznamo ko su osobe na fotografijama koje fizički maltretiraju novinare, baš kao i po čijem su nalogu tamo bili", poručio je Jeremić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u