Politika

VUČIĆ: Zoranu Đinđiću kapa dole! Prvi je počeo da govori Srbima nešto što ne vole da čuju

Objavljeno: 24.03.2017 | 11:51Izvor: Telegraf.rs

Ðinđića cenim, jer je počeo da govori Srbima nešto što ne vole da čuju, a to je da više rade i da ne kukaju, kao što ni štrajkačima nije apriori davao za pravo, rekao je Vučić

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da poštuje Zorana Ðinđića, jer je prvi koji je Srbima počeo da govorio ono što ne vole da slušaju, i zato što je ogolio ulogu političkih i društvenih kibicera.Vučić je to rekao u četvrtak u emisiji “Sučeljavanje” RT Vojvodine, u odgovaru novinaru Zoranu Panoviću na pitanje “može li Ðinđićev softver uz Šešeljev hardver”, čime je aludirao da je Vučić na neki način izmešao te dve politike.

– Ja imam i ime i prezime, a poštujem i Ðinđića i Šešelja – rekao je Vučić.

Uz ogradu da nije od onih Srba koji se razračunavaju sa ljudima, koji, poput Ðinđića, ne mogu da odgovore, Vučić je rekao:

– Ðinđića cenim, jer je počeo da govori Srbima nešto što ne vole da čuju, a to je da više rade i da ne kukaju, kao što ni štrajkačima nije apriori davao za pravo.

Foto: Profimedia/Corbis

Foto: Profimedia/Corbis

– Počeo je i da menja odnos prema onome što su bile socijalističke i samoupravne navike, i borio se protiv “kibicera”. Kapa dole Ðinđiću” – rekao je Vučić.

Kad je reč o Šešelju, rekao je da ga poštuje, jer zna da neće protiv države.

– Međutim, mislim da bi bilo loše da Šešelj dobije poverenje građana, jer znam gde bi nas to odvelo. Ali, znam da neće da ugrozi stabilnost države, jer zna šta je država – objasnio je Vučić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u