Politika

VUČIĆ VERNICIMA ČESTITAO VASKRS: I otkrio kako će provesti najveći hrišćanski praznik

Objavljeno: 30.04.2016 | 11:23Izvor: Telegraf.rs

- Građanima želim srećan Uskrs, da u miru, zdravlju i radosti provedu najveći hrišćanski praznik - poručio je premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poželeo je danas građanima Srbije srećan Vaskrs i tom prilikom poručio da su pred nama godine dinamičnog ekonomskog rasta, ali i napretka u poštovanju ljudskih prava i svih drugih sfera društvenog života.

Vučić je u izjavi za medije izrazio uverenje da je Srbija na dobrom putu i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivne rezultate i u narednim godinama.

– Uveren sam da samo radom, većom marljivošću, angažovanjem i posvećenošću možemo da postignemo uvek bolje rezultate - rekao je predsednik Vlade Srbije u čestitki građanima i naglasio da su nam za osvtarenje tih ciljeva pre svega potrebni stabilnost i mir, istakavši da će Srbija umeti to da obezbedi i da će njena snaga u budućnosti biti sve veća.

Vučić je dodao da još uvek ne zna da li će i koga zvati povodom pregovora o formiranju vlade.

– Za razliku od drugih, kod kojih vidim histeriju kao kod male dece kad ne dobiju nešto što su želeli, ja sam potpuo miran, strpljiv i trpeljiv i svakodnevno pišem plan i program za naredne četiri godine. To ću nastaviti i u narednom periodu – poručio je premijer Srbije i lider SNS.

On je otkrio da će Uskrs provesti radno i da će u nedelju obići ili vojnu, ili policijsku jedinicu.

– Građanima želim srećan Uskrs, da u miru, zdravlju i radosti provedu najveći hrišćanski praznik – poručio je premijer Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u