Politika

VUČIĆ: Nećete od mene ništa loše čuti o predsedniku Nikoliću, JA SAM UVEK BIO I BIĆU SPREMAN ZA SARADNJU!

Objavljeno: 17.02.2017 | 15:03Izvor: medio.rs

Premijer Aleksandar Vučić se, na konferenciji za medije posle susreta sa kancelarom Austrije Kristoijanom Kernom, osvrnuo i na aktuelnu situaciju vezanu za predsedničke izbore u Srbiji

Odgovarajući na novinarsko pitanje premijer Vučić je rekao da ne želi mnogo da govori o toj suituaciji, ali je rekao da nema ništa protiv predsednika Nikolća.

- Pogotovo ne želim da se bavim tračevima i polu istinama koje se ne tiču države već političkih partija. Od mene ćete čuti samo pristojne reči o Nikoliću, ma šta on uradio. Uvek sam spreman na saradnju sa njim, i pre i posle ovih izbora, a za sve drugo ćemo videti kako izgleda, u svađama neću učestvovati. Pred partijom koju vodim je veliki teret i veliki posao, kao da se ceo svet sručio na našu glavu. Borićemo se da pobedimo na izborima, ali biće to veoma teško - rekao je on.

Vučić je dodao da će o svom prisustvu na večerašnjoj sednici Glavnog odbora SNS odlučiti tek kada isprati austrijskog gosta.

- Moj je posao da mislim na dobrobit Srbije, a ne na sebe. Ponovo se podižu nacionalističke i šovinističke tenzije u regionu i zato mi je prioritet da se tome posvetim. Kad taj posao budem danas završio, baviću se unutrašnjim političkim pitanjima - uzvratio je premijer.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u