Politika

Vučić na Uskrs s vojnicima 250. raketne brigade: Hvala vam što radite uvek, i kada su praznici!

Objavljeno: 16.04.2017 | 10:35Izvor: Telegraf.rs

U takmičenju u tucanju jajima Vučić je pobedio Ðorđevića, a Diković premijera

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros pripadnike 250. raketne brigade u kasarni “Narodni heroj major Milan Tepić”, u Jakovu, čestitao im Uskrs i zahvalio na budnosti i ljubavi prema domovini.Premijer je, u pratnji ministra odbrane Zorana Ðorđevića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, doručkovao s vojnicima sistema protivvazdušne odbrane.

Potom su se, u skladu sa tradicijom, tucali jajima sa vojnicima, a pobednik je bio general Diković.

U takmičenju u tucanju jajima Vučić je pobedio Ðorđevića, a Diković premijera.

Vučić je Uskrs četistao vojnicima i njihovim porodicama, Vojsci Srbije, ali i građanima uz želju da uvek imamo mir, ali i da uvek budno čuvaju naše nebo i sigurnost građana.

– Hvala vam što radite uvek i kada su praznici, i hvala vam na ljubavi prema domovini – rekao je Vučić.

On je vojnicima poručio da će, pored, modernizacije vojske, nabavke naoružanja i novih uniformi, gledati da njihova primanja budu veća.

Pripadnici 250. raketne brigade uručili su premijeru poklon u znak sećanja na uskršnju posetu, a on je uzvratio rečima da se nada da će uskoro moći njima da pokloni „nešto čime će biti srećni i zadovoljni“.

Pre zajedničkog doručka, Vučić je obišao kasarnu, a u kratkoj vežbi vojnici su pokazali spremnost i opremljenost brigade.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nema informacije da Hrvatska poseduje ruski raketni sistem S 300.

– Nije to igla, pa da može da se sakrije – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Nije Republučka izborna komisija ta koja bira predsednika Republike, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić i ocenio da su gotovo smešna nastojanja njegovih političkih protivnika da pritiscima na Republičku izbornu komisiju promene ishod izbora i volju građana.

– Ne znam odakle im takve ideje. Tako mali Ðokica zamišlja da je moguće da promeni narodnu volju odlukom političara – primetio je Vučić.

– Onda bi se pravili izbori za RIK, pa koga RIK izabere taj je predsednik. To je smešno – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u