Politika

VLADA PUTUJE U NIŠ: Prvi selfi ministara iz autobusa!

Objavljeno: 28.07.2014 | 16:43Izvor: Kurir

Putovanje do Niša gde se održati svečana sednica povodom početka Prvog svetskog rata ministir u Vladi Srbije odlučili su da prekrate vreme postavljanjme selfija na društvene mreže

BEOGRAD - Članovi Vlade Srbije, uključujući i premijera Aleksandra Vučića, otputovali su danas autobusom u Niš na svečanu sednicu povodom 100 godina od početka Prvog svetskog rata.

Kako bi mu brže prošlo vreme na putu do Niša, premijer je sa sobom poneo šah, saznaje se nezvanično. S druge strane ministri su put do Niša prekratili na svoj način. Neki su postavljali fotografije iz autobusa na društvene mreže.

U tome su prednjačili ministar saobraćaja Aleksandar Antić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Prvi na tviteru oglasio se Aleksandar Antić, koji je postavio zajednički selfi sa potpresedniko vlade Ivicom Dačićem, ministrom odbrane Bratisalvom Gašićem i i ministrom privrede Dušanom Vujovićem.

" Ko je fotkao nije za javnost...ali Tasovac je sa obe ruke pokušao da se ubaci u kadar..." napisao je Antić na svom Tviter nalogu.

Foto Twitter
Foto Twitter

Ubrzo za njim na svom nalogu oglasio se i ministar MUP Nebojša Stefanović, koji je postavio zajednički selfi sa ministrom pravde Nikolom Selakovićem, a u kadru iza njih pojavio se i ministar kulture Ivan Tasovac sa svojim čuvenim osmehom.

" Bus selfie#VladaRS  Na putu za Nis...., napisao je Stefanović.

Inače, Vlada će danas u 16 sati imati i svečanu sednicu povodom 100 godina od početka Velikog rata. Sednica će biti održana u zgradi Univerziteta u Nišu i biće otvorena za medije, najavila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

U zgradi Univerziteta, zgradi Banovine bilo je smešteno srpsko rukovodstvo tokom perioda u kome je Niš bio ratna prestonica Srbije, rekao je gradski većnik Žarko Ranković.

Sednica će biti održana na dan kada je pre 100 godina tadašnjem predsedniku vlade Nikoli Pašiću stigao telegram o objavi Velikog rata.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u