Politika

UBISTVO ĆURUVIJE Dragan Karleuša: Vojislav Šešelj priča nebuloze

Objavljeno: 12.04.2017 | 22:19Izvor: Kurir

Razmislite zbog čega on baš sada sve ovo govori i pominje moju Jelenu, kaže bivši policijski inspektor, koji je i vodio istragu o ubistvu Ćuruvije

Dragan Karleuša, otac poznate pevačice Jelene Karleuše, reagovao je juče na šokantne tvrdnje lidera SRS Vojislava Šešelja da je on kao bivši policijski inspektor zaštitio ubicu Slavka Ćuruvije!

Podsetimo, Šešelj je ponovo šokirao javnost tvrdnjom da su novinara ubili pokojni Zoran Davidović Ćanda i Branko Jeftović Jorga, te da je Dragan Karleuša, koji je vodio taj slučaj, zaštitio svog bivšeg zeta, dečka svoje ćerke Karleuše.
- Ne mogu zaista da komentarišem takve nebuloze Vojislava Šešelja - kratko nam je rekao Dragan Karleuša i dodao:

Jelena ćuti

- Razmislite zbog čega on baš sada sve ovo govori i pominje moju ćerku Jelenu. Očigledno da ima dobar razlog što je baš sada izgovorio takve stvari.

Jelena Karleuša nije htela da komentariše Šešeljeve tvrdnje.

Inače, Šešelj je ustvrdio da je još 2001. godine imao podatke o ubistvu Ćuruvije i da je to tada i prijavio nadležnim organima.
- Tada sam došao do podataka da su Ćuruviju ubili kriminalci s nadimcima Ćanda i Jorga. Reč je Zoranu Davidoviću i Branku Jeftoviću, a prvi je, kao što je poznao, tada bio dečko pevačice Jelene Karleuše - izneo je šokantne tvrdnje Šešelj i dodao:

Šokantne tvrdnje

- Ćanda je svome tastu, visokom policijskom generalu Draganu Karleuši, rekao da je ubio Ćuruviju i da ćuti i da nikome ne govori ništa. I to nije informacija od juče, tvrdio sam to i 29. avgusta 2001. On je još bio živ kad sam ja podneo tu prijavu. Ne isključujem mogućnost da je Ćanda i ubijen zbog Ćuruvije.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u