Politika

SVE PREPUŠTA NASLEDNIKU Šešelj se povlači iz politike?!

Objavljeno: 09.06.2017 | 09:04Izvor: Alo!

Šešelj nasledniku prepušta stranku?

Naime, nakon više nego očiglednog nepojavljivanja u medijima, ali i potpunog povlačenja sa društvenih mreža, gde je bio i te kako aktivan, sve su češće glasine da je šef radikala Vojislav Šešelj lagano počeo da se povlači sa čela stranke i iz politike, a da je kao naslednika odabrao sina Aleksandra.

U prilog tome svedoči i činjenica da je upravo Aleksandra, koji je bio na listi SRS-a za narodne poslanike, a trenutno je član najuže vlasti u Zemunu, poslao na razgovore sa novim predsednikom Aleksandrom Vučićem, umesto nekih drugih važnih funkcionera iz tabora radikala.

Naši izvori kažu i da nikako, iako to nije hteo da prizna javno, ne može da se oporavi od strašnog debakla na predsedničkim izborima.

Vojislav ŠešeljVojislav Šešelj, Foto: Zoran Ilić

Sa druge strane, Vojislav Šešelj najoštrije demantuje sve ove galsine.

- To nije tačno. Prvo, ja se ne povlačim ni pedalj. Da Aleksandar ide na konsultacije, odlučio je predsednički kolegijum stranke - rekao je on na početku razgovora za “Alo!”.

Dodaje i da Aleksandar, koji će najverovatnije biti i kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda, za svako mesto morati da se izbori svojim znanjem.

- On sam treba da se izbori svojim znanjem i kvalifikacijama za svako mesto. Dosad je uspevao da se bori do određenog nivoa. U nasleđe nikom ništa neće pasti unutar stranke - istakao je Šešelj.

- Samo po zaslugama. Moj sin Aleksandar ne da treba da dostigne oca, nego treba i da prestigne oca - zaključio je lidera radikala.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u