Politika

SUMNJIVA TAŠNA Jankovićeva žena fura lažnjak?!

Objavljeno: 12.06.2017 | 09:24Izvor: Alo!

Slavica Janković šeta “Fendijevu” torbu?

Kopija ili original, pitanje je sad! Tašna supruge Saše Jankovića zapalila je društvene mreže. Dok tviteraši tvrde da supruga nekadašnjeg ombudsmana i aktuelnog predsednika Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića šeta “Fendijevu” torbu od nekoliko hiljada evra, ona odgovara da je pomenuti modni komad platila dvadesetak evra u Makedoniji.

Doduše, na zvaničnom sajtu modnog brenda “Fendi” nalazi se torba koja neverovatno liči na onu koju je prošetala supruga Saše Jankovića i košta vrtoglavih 3.150 dolara.

Fendi torbaFendi torba, Foto: Printscreen

Naime, na prijemu povodom desetogodišnjice postojanja institucija zaštitnika građana, koji je organizovao Saša Janković, njegova supruga je prošetala torbicu koja je skoro identična torbi čuvenog i papreno skupog brenda “Fendi”.

Fotografija na kojoj Saša Janković pozira sa suprugom Slavicom, koja u ruci drži malu braon tašnu, izazvala je brojne polemike. Tako tviteraši tvrde da je Slavica za pomenuti asesoar izdvojila nekoliko hiljada evra.

- Slavica Janković nije postala prva dama Srbije, ali na predizbornu kampanju podsećaće je ova “fendi pikabu” tašna od 4.000 evra - navela je anonimna tviterašica u opisu pomenute fotografije.

Slavica i Saša JankovićSlavica i Saša Janković, Foto: Printskrin

Komentari su se nizali. Od onih koji su bili šokirani vrtoglavom cenom pomenutog modnog komada do onih koji su se divili stilu oblačenja Slavice Janković.

- I ja sam bez teksta, ali visoka moda je skup sport. Ako je original, toliko košta. To je bar lako proveriti - jedan je od komentara.

Zaista, dovoljno je samo proveriti zvanični sajt pomenutog modnog brenda i naletećete na modni komad koji je skoro identičan torbi koju je prošetala Slvaica na prijemu koji je organizovao njen suprug.

Torba FendiTorba Fendi, Foto: Printscreen

Cene torbi na zvaničnom sajtu kuće “Fendi” variraju od modela i veličine, pa se tako ovaj modni komad kreće u rasponu od 3.150 do 4.550 dolara. Torba supruge Saše Jankovića podseća na model “fendi peekabo mini”, koja košta 3.150 dolara iliti 344.295 dinara.

U pres timu Saše Jankovića tvrde da Slavica nikada nije imala “Fendijevu” torbu.

- Slavica Janković nema, niti je ikada imala “Fendijevu” torbu. Ova na koju vi mislite kupljena je u Makedoniji za dvadesetak evra. Gospođa Janković zahvaljuje se što primećujete da joj i ovako jeftini komadi stoje kao da vrede mnogo više - poručili su za “Alo!” iz pres tima Saše Jankovića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u