Politika

SKUPŠTINA: Atmosfera na ivici tuče, Živković vređao predsedavajućeg i izbačen!

Objavljeno: 22.12.2014 | 18:54Izvor: Kurir

Vi ste najobičnije kukavice i ništa više i to ste bili i to ste ostali" poručio je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu, Borislavu Stefanoviću, posle čega je došlo do veoma napete atmosfere

BEOGRAD - Premijer Srbije poručio je danas poslanicima Demokratske strankeda su najobičnije kukavice, i u raspravi, kada nema ko da im odgovori kako zaslužuju, i u politici, gde nisu imali hrabrosti da sprovedu teške reforme.

Vučić je na taj način reagovao kada su poslanici DS dobacivali za vreme njegovog obraćanja i pokušavali da ga prekinu. 
On je rekao da su "jaki i hrabri i prete samo kada nema ko da im odgovori", te da nisu imali hrabrosti, kada su bili na vlasti, da sprovedui neophodne teške reforme, zbog čega je Srbija danas u ovako teškom stanju. 

Premijer je dosdao da je čuo da su ceo dan, od početka rasprave, demokrate u parlamentu "nešto pretile", i da je on došao da im odgovori, jer ih se ne plaši. 
"Vi ste najobičnije kukavice i ništa više i to ste bili i to ste ostali" poručio je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu, Borislavu Stefanoviću... 
On je zamolio predsedavajućeg , koji je podelio više opomena poslanicima DS, da pusti da dobacuju, pa čak i da opsuju, jer će se tako lakše osećati i misliti, kako je primetio, da imaju sedam umesto šest odsto podrške.

Predsedavajući Skupštine Srbije Igor Bečić izrekao je večeras tri opomene poslaniku NS Zoranu Živkoviću zbog "uličarskog ponašanja" i pozvao skupštinsko obezbeđenje da Živkovića izbaci iz sale.

Bečić je izrekao i petominutnu pauzu, dok obezbeđenje nije ušlo u salu, nakon čega je Živković napustio skupštinsku salu. Živković je nazvao Bečića "stokom", nakon što nije dobio reč.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u