Politika

SIGURNO JE GENETIKA KRIVA! Goca Božinovska brani sina: Mirko je kao njegov otac neustrašiv!

Objavljeno: 30.08.2016 | 10:46Izvor: medio.rs

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i ubijenog vođe surčinskog klana Zorana Šijana, posle nekog vremena ponovo je privukao pažnju javnosti svojim buntovničkim ponašanjem

On je na svom profilu na Instagramu objavio video snimak na kojem vozi motor i diže ga na zadnji točak, pri velikoj brzini i nasred prometne ulice.

Zbog toga se oglasila i mama Goca. Ona je izjavila da mu nikada nije dozvoljavala da vozi motore, ali da on iskoristi priliku za to kada ona nije kod kuće.

- On ni sada ne priznaje ništa. Samo me onako pita "Jesi li sigurna da sam ja?". Kada je imao svega tri godine vozio je mali motor koji i danas čuva kao uspomenu. Oduvek je voleo i vozio motore, iako mu ja to branim - rekla je pevačica.

Ona je dodala da je Mirko oduvek voleo brzu vožnju.

- Njega takve stvari privlače, sve što podiže adrenalin. Naravno, da kao i svaka majka brinem, ali šta ću. Njega je Zoran dok je još bio mali učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam - objasnila je Božinovska i nastavila:

- Mirko ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha golom rukom uhvati zmiju, i to otrovnicu. Takac mu je bio i otac. Sećam se Zorana kada je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom i spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa - završila je.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u