Politika

PREMIJER NA SASLUŠANJU Stefanović: Vučić prošao poligraf

Objavljeno: 29.11.2015 | 14:20Izvor: Alo!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je premijer Vučić danas saslušan u policiji i dodao da se premijer dobrovoljno podvrgao detektoru laži.

Ministar Stefanović je potvrdio da je premijer Vučić danas saslušan u policiji povodom tvrdnji dnevnog lista "Kurir" da je sa više lica učestvovao u pritiscima, prinudama i u ucenjivanju bivšeg direktora ovih novina.

Stefanović je istakao da je premijer Vučić danas u policiji odgovarao na pitanja da li je ikada video bivšeg direktora ovog lista Aleksandra Kornica i da li se ikada sa njim sastajao i od njega išta tražio ili mu nudio stranačku funkciju ili novac da nekog lažno optuži.

"Premijer je na sva pitanja odgovorio sa "ne" i poligraf je pokazao da govori istinu. Premijer nikada nije sreo bivšeg direktora Kurira, nikada sa njim nije razgovarao", rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da će policija u saradnji Tužilaštva pokušati da dođe do Aleksandra Kornica i da ga sasluša.

Stefanović je potvrdio i da je policija uhapsila S. M., bivšeg pripadnika policije Republike Srpske i Republike Srbije zbog sumnje da je uhodio premijera Vučića. Ministar je rekao da je S. M. bio pripadnik jedne barske kriminalne grupe.

Ministar je rekao da je S. M. u poslednja 24 sata više puta viđen kako kruži oko kuće premijera Vučića. On je dodao da je u toku intenzivna policijska akcija kako bi ovaj slučaj bio što pre rasvetljen.

Stefanović je rekao da su povećane mere bezbednosti i premijera i ministara u Vladi Srbije koji bi mogli biti ugroženi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u