Politika

POKUŠAO DA PRIKRIJE LOPOVLUK: Kažite da je grom udario u Skupštinu

Objavljeno: 28.02.2015 | 09:57Izvor: Kurir

Još četvoro zaposlenih bilo na poligrafu zbog velike pljačke u srpskom parlamentu

BEOGRAD - Glavnoosumnjičeni za krađu 20 kompjutera i televizora iz Skupštine, inače zaposlen u IT sektoru (ime poznato redakciji), koji je pao na poligrafu, imao je potpuno suludu ideju kako da sakrije tu veliku pljačku.

- Molio je jednog kolegu da kaže kako je grom udario u Skupštinu i da je zbog toga došlo do kvara kompjutera. Nameravao je da ih fiktivno rashoduje kao pokvarene i tako prikrije pljačku. Njegov kolega je to, naravno, odbio - kaže naš izvor iz Skupštine i dodaje:

- Taj čovek iz IT sektora je najsumnjiviji jer je, umesto da prijavi da fali toliko kompjutera, smišljao kako da to zataška. 

Kako saznajemo, juče je još četvoro zaposlenih poslato na poligrafsko ispitivanje, a inspektori su skoro celo prepodne defilovali po Skupštini.

Podsetimo, popisom je nedavno utvrđeno da u magacinu u zgradi Skupštine u Kralja Milana fali čak 20 novih kompjutera i jedan televizor. Odmah je obaveštena policija, koja je sprovela istragu.

Čistka
PLJUŠTAĆE OTKAZI

Kako Kurir saznaje, u skupštinskim službama se sprema velika čistka.
- Sekretarka parlamenta je odlučna da krađu kompjutera istera do kraja. Pljuštaće otkazi, samo da se završi istraga - kaže naš izvor. 
Podsetimo, sekretarka skupštine Jana Ljubičić najavila je formiranje komisije interne kontrole koja će sipitati slučaj.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u