Politika

OTKRIVAMO! ŠEŠELJ UMALO UMRO, PULS MU BIO 220! Lideru SRS naglo pozlilo kada je video da je osvojio samo 4,4% glasova!

Objavljeno: 10.04.2017 | 20:37Izvor: medio.rs

Vojislavu Šešelju naglo pozlilo kad je u izbornoj noći video da je osvojio mizernih 4,4 odsto glasova... Lekari strahovali da bi mogao da doživi srčani napad

Lider SRS Vojislav Šešelj umalo nije umro u izbornoj noći kada je video da je osvojio tek 4,4 odsto glasova, otkriva Informer!Kako tvrde naši odlično obavešteni izvori bliski šefu radikala, Šešelj se jako iznervirao zbog katastrofalno lošeg rezultata.

Kada je postalo jasno da će po broju glasova biti tek četvrti, ali i da je ispred njega Beli Preletačević, Šešelju je naglo pozlilo.

U jednom momentu, tvrde upućeni, vođa radikala doživeo je tahikardiju i puls mu je bio čak 220, što je gotovo tri puta više od normalnog rada srca! Smirio se tek kad mu je ukazana lekarska pomoć i kada je popio lekove.

Morao da miruje

Prema rečima naših sagovornika, ovaj napad bio je jedan od razloga Šešeljeve postizborne "četvorodnevne ilegale".

Voji nikako nije bilo dobro kad je dobio rezultate. Isprva nismo ni obratili pažnju na njegovo zdravlje jer je celo veče bio nervozan i kivan na saradnike jer nisu imali dobru kampanju. Međutim, kad je dobio poslednje rezultate, sve je postalo zastrašujuće. Uhvatio se za grudi i rekao da pozovemo lekara! Odmah smo shvatili da je srce. Srećom, nije dugo trajalo i posle ukazane pomoći se smirio... - prenosi naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Vojislav Šešelj nije hteo da komentariše naša saznanja.

Na žalost mnogih mojih dušmana, živ sam i zdrav, mnogo zdraviji od svih političara u Srbiji. Nisu oni te sreće da ja tek tako lako i brzo umrem... - rekao nam je Šešelj. Probali smo da dobijemo komentar i od njegovog ličnog lekara Milovana Bojića, ali on nije hteo da govori o našim saznanjima.

Ozbiljna opasnost

Doktor Borko Josifovski, bivši direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, ističe da je sasvim moguće da neko doživi ovakvo stanje.

S obzirom na to da je objavljivanje rezultata veoma stresan momenat za učesnike izborne trke, naleti adrenalina mogu dovesti do jakih tahikardija. U tim momentima je život ugrožen, pogotovo ako je reč o nekome kome je zdravlje već ozbiljno narušeno... U tim trenucima protok krvi je jako narušen i vitalni organi trpe, naročito mozak, srce i bubrezi. Čovek je tada u jako ozbiljnoj opasnosti i zahteva urgentnu medicinsku pomoć... - zaključuje Josifovski.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u