Politika

Osumjičeni za praćenje premijera pušten na slobodu

Objavljeno: 01.12.2015 | 18:29Izvor: Telegraf.rs

Siniša Milić je, kako je ranije saopštio ministar unutrasnjih poslova Nebojša Stefanović, tokom proteklog vikenda u roku od 24 časa zatečen čak osam puta kod premijerovog doma i uhapšen u nedelju u vozilu marke Audi A8

Siniša Milić koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je pratio premijera Aleksandra Vučića, pušten je večeras na slobodu, saznaje Tanjug. Miliću je danas isteklo zadržavanje od 48 sati.

Još uvek se ne zna da li se i za koje krivično delo tereti Milić. On nije saslušan u tužilaštvu, iako je bilo najavljeno njegovo privođenje iz policije u tužilašto.

On je, kako je ranije saopštio ministar unutrasnjih poslova Nebojša Stefanović, tokom proteklog vikenda u roku od 24 časa zatečen čak osam puta kod premijerovog doma i uhapšen u nedelju u vozilu marke Audi A8.

Stefanović je preneo da je Milić do 2009. godine radio kao pripadnik pripadnik policije Republike Srpske, kao i Specijalne antiteroristicke jedinice (SAJ), a poslednjih godina je u vezi sa barsko-budvanskom kriminalnom grupom. Radio je i kao obezbeđenje Luke Ðurovića, koji je bio u bliskoj vezi sa Lukom Bojovićem.

Milić je, prema rečima ministra Stefanovića, iskaz u policiji više puta menjao, a poslednji put je rekao da to radi za nečiji račun.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u