Politika

GRUPNJAK: Srpski političar orgijao sa ženom i prostitutkama!

Objavljeno: 25.01.2015 | 09:26Izvor: Telegraf.rs

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, čija cena ide i do nekoliko stotina evra na sat

Istraga o elitnoj prostituciji u Srbiji, u kojoj su već raskrinkane pojedine javne ličnosti, odvela je policajce i do jednog dobro poznatog domaćeg političara mlađe generacije.

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, otkrili su policajci tokom istrage.

– Istraga nas je dovela i do tog poznatog političara, koji je obavljao i važne funkcije u državi. Taj bračni par već duže vreme redovno posećuje takve klubove. U bahanalije su često uključene i elitne prostitutke, čije cena po satu ide i do nekoliko stotina evra. Policajci su bili veoma iznenađeni jer se pomenuti par u javnosti predstavlja kao skladan i kao ljudi koji vode uredan porodični život – izjavio je izvor blizak istrazi.

Političari i sportisti u panici, uskoro padaju zbog elitnih prostitutki!

Policija je do imena ovog političara došla češljajući klubove po Srbiji , u okviru akcije otkrivanja elitne prostitucije, u kojoj je uhapšen Mihailo M. za koga se sumnja da je glavni makro elitnih prostitutki.

PRVI SRPSKI MAKRO: Ovo je Mihajlo Maksimović, kralj elitne prostitucije!

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, nije nimalo iznenađen otkrićem policje.Kako kaže, političari su “veoma česti i rado viđeni gosti u raznim klubovima gde se nude bahanalije”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u