Politika

GLAVAŠ PROVOCIRA: Kolinda srljala u zagrljaj Vučiću kao guska u maglu

Objavljeno: 24.08.2016 | 11:37Izvor: Telegraf.rs

- Da je predsednica srljala u zagrljaj Vučiću na mostu u Bogojevu kao guska u maglu, potvrđuje ponašanje Aleksandra Vučića, ali i celog državnog vrha Srbije proteklih mesec dana - kaže Glavaš u intervjuu

Osuđenik za ratne zločine nad srpskim civilima tokom proteklog rata Branimir Glavaš, osnivač desnog Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje, tvrdi da Srbija zaoštrava odnose prema Hrvatskoj, te kritikuje politiku predsednice Kolinde Grabar Kitarovići odlazeće vlade.

O velikim naporima predsednice Grabar-Kitarović da ubrza normalizaciju hrvatsko-srpskih odnosa, za šta je dobila pohvale i u zemlji i u svetu, nema dobro mišljenje, kao ni o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću za koga kaže da bi ga tebalo hapsiti, piše Globus.

- Da je predsednica srljala u zagrljaj Vučiću na mostu u Bogojevu kao guska u maglu, potvrđuje ponašanje Aleksandra Vučića, ali i celog državnog vrha Srbije proteklih mesec dana - kaže Glavaš u intervjuu za taj hrvatski nedeljnik.

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

Za srpskog premijera tvrdi da je bio “aktivni učesnik velikosrpske agresije na Hrvatsku još devedesetih godina” i dodaje da se takvom čoveku “ne ide u zagrljaj na državnoj granici”.

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u