Politika

EKSKLUZIVNO: Vođa navijača Zvezde odgovara na optužbe da mu Vučić namešta milionske tendere

Objavljeno: 07.06.2017 | 11:52Izvor: Kurir

Firma „Ultra kop“, u kojoj je Marko Vučković samo jedan od zaposlenih, poslove dobija samo na osnovu kvaliteta, a ne preko bilo kakvih političkih veza! Ovaj odgovor je stigao iz građevinske firme „Ultra kop“, za koju novinar Dejan Anđus tvrdi da je u vlasništvu jednog od vođe navijača Crvene zvezde Marka Vučkovića i da preko šefa SNS Aleksandra Vučića dobija milionske poslove od državnih preduzeća.

- Firma „Ultra kop“ postoji već dve i po godine i bavi se delatnošću izvođenja građevinskih radova. U tom periodu obavljali smo brojne poslove iz okvira naše delatnosti. Firma raspolaže sa svom potrebnom mehanizacijom i zapošljava 23 stalno zaposlena radnika različitih profila. „Ultra kop“ je sve svoje poslovanje obavljao kao podizvođač radova, koga su angažovale privatne kompanije koje su bile izvođači, odnosno nosioci poslova. Marko Vučković je apsolutno i jedino samo jedan od zaposlenih u našoj firmi. Naša kompanija isključivo dobija poslove na osnovu kvaliteta i brzine izvedenih radova, a ne na osnovu bilo kakvih političkih, vojnih, sudskih i ostalih veza - stoji u odgovoru koji je Kuriru dostavila građevinska firma „Ultra kop“.

Pozvali smo Marka Vučkovića, koji je za Kurir potvrdio da stoji iza svega što je navela firma u kojoj je zaposlen.

- Stojim iza svega što ste kao odgovor dobili iz firme „Ultra kop“, u kojoj sam zaposlen - rekao je Vučković i poručio da se na ovu temu više neće oglašavati.

Podsetimo, Anđus je u emisiji „Da se ne lažemo“, što je juče objavilo štampano izdanje Kurira, izneo tvrdnje da je nekadašnja ekipa navijača pod kontrolom Demokratske stranke sa Markom Vučkovićem na čelu sada postala ekipa SNS.

- Oni su dobili firmu „Ultra kop“, koja je registrovana na Marakani. Dobijaju poslove od 200.000, 250.000, 400.000, 500.000 evra od EPS i aerodroma „Nikola Tesla“. Oni su sada Vučićeva vojska. Delije su pod njegovom komandom. I oni rade sve što im kaže vrh SNS - rekao je Anđus u emisiji.

Inače, kompanija „Ultra kop“, prema podacima sa APR, registrovana je za građevinske radove i ima tri vlasnika. Dvadeset odsto vlasništva ima Milica Knežević, a po 40 odsto Svetlana Lakić i Aleksandra Vučković


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u