Politika

DAČIĆ OPLEO PO TADIĆU: Borise, ti si lažni car Šćepan Mali

Objavljeno: 05.01.2017 | 22:25Izvor: Kurir

Bivši predsednik rekao da su Vučić, Dačić i Nikolić „laža, paralaža i oberlaža“, na šta su mu naprednjaci uzvratili da je tužna karikatura

Lider SDS Boris Tadić žestoko se obrušio na državni vrh i optužio premijera Aleksandra Vučića da je svojom vlašću ponovo vratio „malignu i primitivnu agresiju u naš politički život“.

Bivši šef države smatra da je zajednički kandidat građanske opozicije jedini način da se pobedi „kandidat Vučićevog režima“.
- Ukoliko ne izađemo sa zajedničkim kandidatom, Vučić, Nikolić i Dačić će učvrstiti svoju vlast i taj trojac „laža, paralaža i oberlaža“ će nastaviti da unazađuje Srbiju ubeđujući građane da im nikada nije bilo bolje - izjavio je Tadić.

On je iskoristio priliku i da pecne svoju staru mušteriju, lidera socijalista Ivicu Dačića.
- Videćemo kako će se završiti sudski proces koji uključuje i Ivicu Dačića u vezi sa odavanjem informacija narko-mafiji - rekao je Tadić.

Dačić, uz pomoć Njegoša, uzvraća svom nekadašnjem političkom partneru i poručuje mu da je samozvani vladar.
- Beskorisno je reagovati na izjave lažnog cara Šćepana Malog. On i dalje živi u nekom svom filmu - kaže Dačić.


Potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov otišao je korak dalje, pa je rekao da bi od Tadića pobegao čak i njegov odraz u ogledalu.
- Boris Tadić je tužna karikatura i osoba na koju obraća pažnju samo njegov odraz u ogledalu, mada bi i on pobegao od njega, samo da može - poručuje Milenko Jovanov.

O izborima

JOŠ NISAM RAZMIŠLJAO O KANDIDATURI

Tadić tvrdi da i Saša Janković i Vuk Jeremić imaju potencijal za pobedu na predsedničkim izborima, ali samo ukoliko bi jedan od njih bio zajednički kandidat, a drugi ga podržao. Lider SDS i dalje ostavlja mogućnost da i sam trči predsedničku trku, jer na pitanje o sopstvenoj kandidaturi kaže:
- Razmišljam samo o tome da pronađemo zajedničkog kandidata koji može da pobedi Vučićevog, a uopšte ne razmišljam o ličnim ili sebičnim stranačkim interesima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u