Društvo

ZVERSKI MUČENA: Seksualno se iživljavali nad staricom do smrti!

Objavljeno: 25.11.2014 | 11:32Izvor: Kurir

Razbojnici provalili u kuću Anđa Azuicki (88) iz Novog Bečeja, silovali je i brutalno ubili posle višečasovnog zlostavljanja

NOVI BEČEJ - Anđa Azuicki (88) iz Novog Bečeja mučena je, silovana i brutalno ubijena u svojoj kući. Kako Kurir saznaje, razbojnici su izvršili premetačinu, a potom su se seksualno iživljavali nad staricom dok nije preminula u najtežim mukama. Policija traga za ubicama i, prema poslednjim informacijama, steže se obruč oko ovih zločinaca.


Užasan prizor

Telo nesrećne žene pronađeno je u petak u njenoj kući u Ulici 5. oktobra na periferiji Novog Bečeja.
- Leš je pronašla komšinica i obavestila policiju, koja je zatekla leš u lokvi i premetačinu u kući. Anđa je poslednjih godina, posle smrti muža, živela sama i izdržavala se od njegove skromne penzije. Bila je gotovo nepokretna, obolela je od epilepsije. Stanovala je u oronuloj kući, koja je u veoma lošem stanju. Pretpostavlja se da su bila najmanje dva napadača. Oni su je opljačkali, a potom su je silovali i seksualno se iživljavali nad Anđom, koja je jedva imala 40 kilograma - kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje:
- Bila je izložena strašnoj torturi. Silovana je i zverski mučena. Prizor na koji su policajci naišli bio je jeziv, videli su njeno unakaženo telo. Čak su i oni bili užasnuti iako su navikli na razne prizore. Pre nego što je izdahnula, nesrećnoj ženi zlotvori su gurali štap u anus.

Policija na tragu

Komšije iz ulice 5. oktobar ne mogu da veruju šta se dogodilo njihovoj dugogodišnjoj poznanici Anđi.
- I mi smo čuli da je bila izložena mučenju koje normalan ljudski um ne može da razume. Nadamo se da će policija što pre pronaći ubice i da će oni biti najstrože kažnjeni. Anđa je oduvek bila mirna, povučena i živela je skromno. Bila je sirotinja, ne znam šta su razbojnici mogli da pronađu u kući. Ne verujemo da je imala ušteđevinu, jedva je sastavljala kraj s krajem - ispričale su komšije.

Policija u Novom Bečeju još nije izdala zvanično saopštenje, ali je, prema našim saznanjima, na putu da reši ovaj stravičan zločin.
- Potraga za počiniocima ovog zverskog zločina je u toku, a policija steže obruč oko ubica. Verujemo da su oni znali da starica živi sama i da im je neko rekao da idu kod nje - kažu naši izvori.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u