Društvo

ZORICA I MILOŠ KRIJU TAJNU JELENINOG UBISTVA: Inspektori uhvatli u laži majku i brata Zorana Marjanovića!

Objavljeno: 24.06.2016 | 20:44Izvor: medio.rs

Policija je na ponovnom saslušanju uhvatila u laži svekrvu i devera ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), Zoricu i Miloša, saznaje se bod izvora bliskih istrazi

- Iako su im priče bile gotovo usaglašene, izjave su im se razlikovale u detaljima u vezi sa Jeleninim nestankom i u viđenju tragedije. Oboje imaju skoro idealan alibi, ali njihove kontradiktorne izjave navode na sumnju da nešto pokušavaju da sakriju - kaže sagovornik našeg lista.

Upravo njihove kontradiktorne izjave inicirale su ponovno saslušanje Jeleninog muža Zorana i svekra Vladimira, objašnjava izvor.

- Zoranov i Vladimirov iskaz uporediće se sa Zoričinim i Miloševim, ali i sa njihovim prethodnim iskazima. Oni će uskoro biti pozvani na razgovor - navodi naš sagovornik.

Informer
 - Svi članovi porodice su ranije naveli gde su i sa kim bili u vreme Jeleninog nestanka, a proverom je utvrđeno da imaju dobre alibije. Izjave su im u početku bile iste, ponavljali su ih kao papagaji, ali su vremenom počeli da ih menjaju. Zbog toga se veruje da oni mogu istražnim organima da pomognu u vezi sa ubistvom - dodaje on.

Prema rečima našeg izvora, Marjanovići su kako vreme odmiče postali sve razdražljiviji, pa su se čak nervozno brecali i na inspektore.

I komšije i prijatelji porodice Marjanović kažu da su u porodici sve češće svađaju i da su su oko sebe stvorili zid.

- Iako se Zoran stalno hvali kako policija dobro vodi istragu na otkrivanju ubice njegove supruge, on je nekoliko puta povisio ton na oca Vladimira pred drugim ljudima. Ocu je govorio da ućuti i više ne komunicira sa novinarima, a pogotovo ne u njegovo ime.

Informer

Takođe, počeo je da se svađa i sa mlađim bratom Milošem, kome je rekao da nakon tragedije „zna ko su mu prijatelji, a ko neprijatelji“. Rekao je još da su ga „pojedini prijatelji izneverili i da zbog toga neprijatelje drži blizu sebe“.

Iako deluju skladno, Marjanovići su počeli međusobno da se optužuju ko je gde i šta rekao, a da nije trebalo - otkriva poznanik porodice.

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila. Njeno telo je pronađeno dan kasnije na nasipu u Crvenki nakon što je policija krenula u potragu za njom kada je suprug Zoran prijavio nestanak.

On je tada rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje nakon čega joj se izgubio trag.

Informer
 Čekaju se veštačenja

Policija čeka rezultate složenih veštačenja, koje je naredilo tužilaštvo sa ciljem da se uhvati ubica pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, kažu izvori bliski istrazi.

U Višem tužilaštvu u Beogradu nam je rečeno da je u toku predistražni postupak, te da ne mogu da o njemu iznose više detalja dok ne bude okončan.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u