Društvo

ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO ISTINU O RADI MATIĆ: Ja sam kao jedrenjak na buri sa dva čamčića!

Objavljeno: 01.10.2016 | 14:28Izvor: Telegraf.rs

Na insinuacije da je vest o hapšenju Rade Matić potekla iz njihove porodice, Zoran je istakao kako to nema nikakve veze sa Marjanovićima

Pošto su sve novinare u jednom trenutku izbacili sa groblja tokom šestomesečnog pomena pevačici Jeleni Marjanović, njen suprug Zoran Marjanović ih je sačekao po završetku pomena.

Na insinuacije da je vest o hapšenju Rade Matić potekla iz njihove porodice, Zoran je istakao kako to nema nikakve veze sa Marjanovićima:

– To je neko pustio po društvenim mrežama i po medijima. Čuvam mentalnu energiju i ne bih da je rasipam na takve ljude. Ona je školski primer sociopate, psihologija to jako dobro poznaje. Ona će uložiti sva moguća sredstva da bi se medijski eksponirala, ne bi li dobila neki status u društvu – rekao je Zoran za Telegraf.rs.

On je istakao kako Radu ne poznaje i kako se nikada ranije nisu sreli.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Osećam se kao jedrenjak na nekoj buri sa dva čamčića. To su moja dečica. Jana posebno, jer je mala. Njena vaspitačica Lenka, koja je jako dobar pedagog, pomaže nam da se dete bolje socijalizuje – otkrio je suprug ubijene pevačice.

Kada smo ga pitali o tašti, Jeleninoj majci, rekao je:

 Nadam se samo da će biti dobro, iako procene lekaranisu nimalo naivne. Smatram da bi to za Janu bilo suviše, pošto je malena za baku jako vezana – kaže Marjanović.

Na pitanje da li zna ko je ubio nejgovu suprugu, revoltiran govori:

– Da imam neku sumnju ko je ubica, ja bih ga zubima odneo u 29. novembar. Policija ima sve informacije. Znaju svoj posao i mi ih nećemo požurivati.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u