Društvo

Zoran je Jeleni na VASKRS i tačno mesec dana od svirepog ubistva ZVEZDE GRANDA poslao poruku koju NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Objavljeno: 03.05.2016 | 10:25Izvor: Telegraf.rs

- Kada me pita gde je mama, ja ćutim... Jana ne spava noćima, tužna je i Vaskrs nam je bio težak jer nam Jeca nedostaje. Jana je pre sa Jecom farbala jaja, u kući je bilo puno života, a sada... - kaže Zoran Marjanović

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) Zoran prvi put je na svom Fejsbuku objavio zajedničku fotografiju sa svojom ženom i to juče, na prvi dan Vaskrsa i mesec dana od svirepog UBISTVA ZVEZDE GRANDA!

Fotografija koju je postavio Zoran je prva njihova zajednička fotografija koja se pojavila u javnosti, jer Jelena koja je bila aktivana na Fejsbuku nije kačila fotografije iz njenog privatnog života.

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

Zoran Marjanović kaže da je na Vaskrs bio na groblju Zbeg, gde je Jelena sahranjena, a da njihovu ćerku Janu još nije vodio na majčin grob.

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

– Kada me pita gde je mama, ja ćutim… Jana ne spava noćima, tužna je i Vaskrs nam je bio težak jer nam Jeca nedostaje. Jana je pre sa Jecom farbala jaja, u kući je bilo puno života, a sada… – kaže on i dodaje da je Vaskrs bez njegove Jelene bio baš tužan.

Iz policije juče nije bilo zvaničnih informacija o istrazi o ubistvu Jelene Marjanović.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u