Društvo

ZORAN JE GUŠIO JELENU, NIJE JOJ DAO DA DIŠE: Radnica iz kioska svedočila o Marjanovićevoj bolesnoj ljubomori

Objavljeno: 28.09.2016 | 11:10Izvor: Telegraf.rs

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava priroda počela da izbija na videlo. Bilo je jasno da je on za sebe mislio da je gazda kako u poslu, tako i u vezi. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, mešao se u sve - ispričala je policiji žena koja je radila u kisoku brze hrane u dvorištu porodice Krsmanović

I pored toga što su brojni prijatelji porodice Marjanović pričali kako je ubijena Jelena Marjanović u brak sa Zoranom ušla “gola kao pištolj” i da je bila iz siromašne porodice, ispostavilo se da to i nije tačno.

Naime, u dvorištu porodične kuće Krsmanović i dalje stoji lokal, ali napušten, koji je Jelena donela kao miraz kada se udavala.

 Tamo su otvorili kiosk brze hrane. To nije loša lokacije, u blizini je Zrenjaninski put, prilično je pametno. Krenulo je sve dobro, pogotovo što su komšije znale Jelenu i voleli je. Ipak, iako je sve počelo iedalno, ubrzo se sve pretvorilo u pakao, pre svega zbog Zoranovih scena – priča sagovornik Srpskog telegrafa koji je želeo da ostane anoniman.

Printskrin: Facebook/Ivica Ajdarevic

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, o ubistvu pevačice je saslušana i radnica koja je radila u kiosku brze hrane.

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava priroda počela da izbija na videlo. Jelena je sve uložila u ovaj posao, ali on to nije mogao da podnese. Bilo je jasno da je on za sebe mislio da je gazda kako u poslu, tako i u vezi. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, mešao se u sve. Bukvalno je gušio. On je morao za sve da se pita, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje. Nije mogao da izdrži da ona uspe u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išal u školu – ispričala je navodno radnica policij, pa dodala:

Foto-montaža: pixabay.com, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Foto-montaža: pixabay.com, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

– Situacija nije bila normalna. U početku Zoran nije pokazivao bes prema Jeleni preda mnom, ali kasnije nije obraćao pažnju ni na koga, pa ni na mene. To su bili pravi nastupi besa, koje nije mogao da kontroliše.

Na kraju, prema njenoj priči, Jelena je digla ruke od svega jer joj je važniji bio mir u kući. Nije mogla više da istrpi Zoranove pritiske i posvetila se karijeri pevačice, gde je Zoran takođe imao potpunu kontrolu jer joj je bio menadžer.

Međutim, policija nije digla ruke od ovog slučaja. Još uvek radi grupa inspektora na razotkrivanju monstruoznog zločina koji se dogodio 2. aprila ove godine, kada je Jelena Marjanović ubijena na nasipu Crvenka u Borči, dok je džogirala.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u