Društvo

ZLOČINAC I KUKAVICA: Lukin ubica pred policijom umokrio gaće!

Objavljeno: 19.08.2014 | 19:12Izvor: Kurir

Saobraćajci su desetak dana posle tragedije na mostu zaustavili Marka Milićeva, a on se uplašio da su ga otkrili, pa nije mogao da se obuzda

BEOGRAD - Marko Milićev (33), desetak dana posle ubistva Luke Jovanovića, zaustavljen je u rutinskoj kontroli saobraćajne policije u Beogradu, a dok su ga saobraćajci legitimisali, on se od straha umokrio, saznaje Kurir!

BEOGRAD - Marko Milićev (33), desetak dana posle ubistva Luke Jovanovića, zaustavljen je u rutinskoj kontroli saobraćajne policije u Beogradu, a dok su ga saobraćajci legitimisali, on se od straha umokrio, saznaje Kurir!

Milićev je, kako saznajemo, zaustavljen dok je bio za volanom „audija TT“ stranih registracija.

Slabi dokazi

- Policija je imala više osoba osumnjičenih za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu. Svi osumnjičeni su danima bili pod merama i njihovo kretanje je bilo pod stalnom prismotrom, a među njima je bio i Marko Milićev. Kada ga je patrola saobraćajne policije ciljano zaustavila i tražila da pokaže dokumenta, on se toliko uplašio da će biti otkriveno da je baš on ubica iz „mini-kantrimena“ kojeg traži cela Srbija da je bukvalno pred policajcima obavio malu nuždu u pantalone - kaže naš izvor iz tužilaštva.

Kako saznajemo, prilikom te rutinske provere, policija nije mogla da uhapsi Milićeva jer protiv njega nisu postojali čvrsti dokazi!

- Kada su saobraćajci zaustavili Milićeva, on nije napravio nijedan saobraćajni prekršaj. Bazne stanice za mobilnu telefoniju se nisu uklapale, a devojke koje su 25. jula bile sa njim u provodu i kolima su ćutale. Policija nije imala na osnovu čega da ga privede - objašnjava naš izvor.

Oduzeli mu „audi“

Međutim, saobraćajci su tada tražili proveru njegovog automobila „audi TT“.

- Nakon što je auto proveren, utvrđeno je da je najverovatnije reč o ukradenom vozilu, pa mu je „audi“ oduzet. Posle toga, sistemom eliminacije došlo se do saznanja da upravo Marko Milićev vozi i „mini-kantrimen“. Tada je postalo jasno da je upravo Milićev usmrtio Luku - objašnjava naš izvor.

Majka nije znala da je promenio prezime
OTAC NEĆE DA ČUJE ZA SINA!

Roditelji ubice zatečeni su onim što je uradio njihov sin, a otac čak i ne želi da čuje za njega.
- Ne razgovaram s njim, ne interesuje me ni gde je, ni šta radi - ogorčen je otac.
Majka Mirjana još ne može da shvati šta se desilo.
- Na vestima sam čula za sve ovo. Nisam znala ni da je prezime promenio. Ne znam gde je. Samo mi je rekao da ide na godišnji odmor. Pa on nije vozio „minija“, nego neki beli auto. Policajci su mi privodili mlađeg sina, samo su pominjali neku dojavu. Ne znam šta da kažem. Policija neka radi svoje - zbunjena je Mirjana Marković.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u