Društvo

ZIMA SRCE PUCA: Evo gde je NAJHLADNIJE u Srbiji, a gde VEJE SNEG kao lud!

Objavljeno: 26.12.2014 | 09:43Izvor: Telegraf.rs

Najhladnije je na Kopaoniku, gde su u sedam časova izmerena minus četiri stepena i na Crnom Vrhu, gde je temperatura vazduha iznosila minus tri stepena

Sneg umerenog intenziteta trenutno pada na Zlatiboru, a slab sneg veje u Sjenici i na Kopaoniku, dok u Smederevskoj Palanci i Požegi pada susnežica.

Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Velikom Gradištu, Kraljevu, Kuršumliji, Kruševcu i Chupriji, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Sneg je na Crnom Vrhu visok šest centimetara.

Najhladnije je na Kopaoniku, gde su u sedam časova izmerena minus četiri stepena i na Crnom Vrhu, gde je temperatura vazduha iznosila minus tri stepena.

Na Zlatiboru su izmerena minus dva, a u Sjenici i Dimitrovgradu minus jedan stepen.Najtoplije je u Negotinu, gde je izmereno šest i Somboru, gde je temperatura vazduha iznosila pet stepeni.

Na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu i Nišu izmerena su četiri, a u Kikindi, Velikom Gradištu, Kuršumliji, Kruševcu, Chupriji i Leskovcu tri stepena.

U Loznici, Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Kragujevcu i Kraljevu izmerena su dva, Valjevu, Smederevskoj Palanci i Požegi jedan, a u Zaječaru i Vranju nula stepeni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u