Društvo

ZBOG UBIJENE PEVAČICE POLJULJANI BRAKOVI: Beograđanka ostavlja muža, jer je kobne noći bio u Crvenki!

Objavljeno: 28.05.2016 | 12:23Izvor: medio.rs

Istražujući slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) policija je redom krenula da saslušava sve koji su se tih dana našli u blizini nasipa u Crvenki na kojem je nađeno telo.

Istraga nije otkrila ubicu, ali jeste poljuljala brak dvoje Beograđana. Naime, Milanu L.nije toliko teško palo što ga je policija ispitivala zašto se noću vozikao po Crvenki, ali jeste objašnjavanje supruzi Radi kada su ga inspektori odali gde je viđen noću.

– Policija mi je zakucala na vrata. Supruga me preplašeno zvala na posao da mi kaže da su me tražili. Iskreno, i ja sam se uplašio. Otkud ja u toj priči – ispričao je Milan L. i naveo da je pakao tek usledio.

– Kada sam otišao u policiju i kada su me pitali šta sam tražio u Crvenki nekoliko dana posle ubistva, laknulo mi je. Objasnio sam im da sam vozio koleginicu kući posle noćne smene. Policajci su bili jako korektni. Međutim, kod Rade nisam uspeo da se operem. Haos je usledio kada sam to isto morao da objasnim i ženi koja me je čekala kod kuće – navodi ovaj Beograđanin.

– Počela je da viče: “Šta ti imaš koga da voziš?! Šta ti imaš s njom?!”. Ne mogu ženu sad da ubedim da smo samo kolege. Ljuta je jer joj to nisam ranije rekao, nego je saznala od policije. Eno je viče, hoće razvod. Ne znam šta da radim sad… Čini mi se milije bi joj bilo da sam ja ubica, nego što sam drugu noću vozikao. Verujte, u policiji se nisam tresao, ali pred ženom kod kuće hoću da iskočim iz svoje kože – izjadao se Milan.

On objašnjava da su bezbednosne kamere sa kuća i prodavnica snimile njegov auto jedne večeri i da su inspektori tako došli do njega.

– Videli su na koga je registrovan automobil i došli su mi u kuću. Svaka čast za to, proveravaju svaki detalj, svaku sitnicu. Ali, kud baš mene nađoše, pa sad žena hoće da me ostavi – kaže Milan.

M. P.

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u