Društvo

ŽALOST NE PRESTAJE: Madžgaljevu majku od tuge leči unuka!

Objavljeno: 23.03.2017 | 17:10Izvor: Kurir

Marinkova bivša žena Dubravka Mijatović svakog dana dovodi njihovu ćerku kod Mirjane kako bi joj bar malo olakšala bol za rano preminulim sinom

Majka Marinka Madžgalja Mirjana ni godinu dana posle njegove smrti ne može da se pomiri s činjenicom da joj je sin preminuo. Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović skoro svakodnevno vodi osmogodišnju ćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina.

Uz nju je baki lakše... Dubravka Mijatović sa ćerkom SaromUz nju je baki lakše... Dubravka Mijatović sa ćerkom Sarom

Marinkova mama jedino u svojoj unuci pronalazi utehu, pa uz nju pokušava ponovo da se nasmeje, iako joj se srce cepa od tuge.
- Marinkovoj majci Mirjani i ocu Velizaru život više nije isti. Mnogo pate i ne prođe dan a da ne zaplaču. Pogotovo u razgovorima, u kojima je njihov sin često prisutan. Da im nema ćerke Ljubice i unuke Sare, njihov život ne bi imao nikakvog smisla. U ovim trenucima najveća radost im je glumčeva ćerkica. Jedino ona uspe da im, bar malo, izmami osmeh na lice. U njoj vide Marinka i to im je najveća sreća. Zbog toga su i ostali u Beogradu, nisu se vraćali u rodni Kotor - otkriva naš izvor i dodaje:
- Dubravki takođe nije lako, ona teši i Marinkove roditelje, ali i Saru, koja je rano ostala bez oca. Mirjana s unukom provodi mnogo vremena, ona joj je jedini lek. I Marinko je najviše voleo kad je porodica na okupu - završava naš izvor.

Pozvali smo Dubravku za komentar, ali se nije javljala do zaključenja ovog broja.

Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta prošle godine, u 37. godini. Godinu dana ranije dijagnostikovan je rak pankreasa, zbog čega je hitno operisan. Nažalost, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Sahranjen je na Bežanijskom groblju.

Godišnjica smrti
MARINKU DAJU POMEN U NEDELJU

Jednogodišnji pomen Marinku Madžgalju obaviće se u nedelju, u prepodnevnim satima, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. 

Porodica, prijatelji i kolege okupiće se kod glumčeve večne kuće kako bi mu odali počast i zapalili sveće. Svi oni i dalje teško mire sa tim da su ga izgubili.

REAGOVANJA /KOLEGE I DALJE PLAČU ZA MARINKOM/

Ognjen Amidžić
NE PRIHVATAM NJEGOVU SMRT

Šta god da kažem, stojim i dalje pri tome što sam rekao i posle njegove smrti. Ovo je dokaz kako vreme brzo prolazi, a meni će uvek biti nemoguće da to prihvatim kao činjenicu. Jednostavno ću živeti s tim tako do kraja života.

Irfan Mensur
OSTALA JE UŽASNA PRAZNINA

Ostala je užasna praznina. Ja sam jedan od poslednjih koji ga je video. U julu smo Leka i ja bili u Banjaluci i tada smo pročitali da je operisan. Odmah smo ga pozvali i saznali da situacija nije naivna. Bili smo šokirani.

Mirka Vasiljević
NE MIRIM SE S TIM DA GA NEMA

S tim niko ne može da se pomiri. Većini ljudi i dalje ne može da dopre do mozga da je prošlo godinu dana. Kad god na radiju čujem njegovu pesmu ili ga vidim na filmu i u seriji, ne mogu da prihvatim da ga nema. 

Milena Vasić
BIO JE NAJBOLJI OD SVIH

Nemam komentar za to, osim da je Marinko bio najbolji od svih nas, i kao čovek, i kao glumac. Nosio je posebnu energiju sa sobom. Mnogo nam nedostaje. To je sve što bih mogla da kažem.

Marko Živić
MAJSTORE, NEDOSTAJEŠ!

Nedostaješ u srcima, na scenama, u dušama... Nedostaje tako divno tvoje kreativno ludilo. Majstore, majstore...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u