Društvo

ZAJEČAR POSLE TRAGEDIJE U ŠOKU: Milen je bio vedar i nasmejan, ali malo čudan

Objavljeno: 30.08.2016 | 18:50Izvor: Kurir

ZAJEČAR - Tragedija koja je u ponedeljak potresla Zaječar dovela je u nevericu stanovnike ovog grada, jer je Milen Milenović, koji je pretukao pastorku, suprugu bacio kroz prozor pa iskočio za njim, prema njihovim rečima, važio kao mladić za primer.

Protiv Milenovića nikada nije napisana nijedna prijava, a do pre više meseci imao je salon u kome je radio tetovaže i u čijem je sastavu bio solarijum i ženski frizerski salon. Zaječarci su ga znali kao nasmejanog i druželjubivog, ali ipak "malo čudnog mladića".

- Komšije i prijatelji su nam kazali da je Milen bio malo čudan, ali niko nije umeo to detaljnije da objasni. Činjenica je da protiv njega nema nijedne prijava, a dosadašnja saznanja nam govore da do sada nikada nije udario ni nevenčanu suprugu Tatjanu, ni njene dve ćerke iz prvog braka. Mlađa ćerka ima 17 godina i nije bila u stanu kada se sve odigralo – saznajemo od nadležnih.

I Milenu je ovu drugi brak, a sa prvom ženom ima dete od 10 godina koje živi sa majkom.

Komšije u zgradi kažu da nikada nisu čuli svađu između nevenčanih supružnika i frapirani su ovim tragičnim događajem.

Tatjana se od prvog muža razvela pre oko dve godine, i ubrzo zatim upoznala Milena koji je bio 12 godina mlađi od nje, počeli su da se zabavljaju a kasnije i da žive zajedno. Za sobom su ostavili osmomesečnu bebu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u