Društvo

VREĐALA JE MOJU MAJKU OBOLELU OD RAKA: Ispovest muškarca koji je pretukao medicinsku sestru

Objavljeno: 28.11.2015 | 15:24Izvor: Telegraf.rs

- Iznerviran, uleteo sam u prostoriju u kojoj se nalazila i uhvatio je za kosu i vrat. Nisam je udario. Ona je mene izgrebala, ali ne krivim je - rekao je Đ. V. u policiji

Đ.V. (35) pretukao je juče medicinsku sestru S.T. (45) u Institutu za onkologiju  i radiologiju Srbije, a incident se dogodio nakon što je napadačeva majka koja boluje od raka poslata na šalter da joj se zakaže konzilijum i hitna hemoterapija.

On je rekao u policiji da je sestra sa šaltera njegovoj majci rekla: “Da imate malo mozga, ne biste došli ovde jer zračite ko sijalica!”

– Majka se jedva kretala i držala se za pult. Pitao sam sestru zašto je tako vređa, a ona se samo povukla sa svog mesta. Iznerviran, uleteo sam u prostoriju u kojoj se nalazila i uhvatio je za kosu i vrat. Nisam je udario. Ona je mene izgrebala, ali ne krivim je. Krivo mi je, jer sam zbog zdravstvenog stanja moje majke reagovao impulsivno – rekao je Đ. V. u policiji.

S. T. je rekla da je Đ. V. udario pesnicom u lice dok je objašnjavala njegovoj majci da do ponedeljka ne može da bude primljena kod lekara zbog specifičnog snimanja koje je imala.

– Razgovarala sam sa pacijentkinom koja je došla sa scintigrafije, to jest snimanja kostiju, gde je tretirana radioktivnim izotopom, i objašnjavala joj da će je doktorka primiti u ponedeljak, kako i piše u izveštaju. Pokušala sam da joj kažem da bi nakon takvog snimanja trebalo da se izoluje jer zrači. Dok sam joj to govorila, čula sam samo kako neko viče: “Šta ti nećeš, debela”, a potom videla pesnicu koja prolazi kroz otvor pulta. Dok sam se osvestila, osetila sam ruke na vratu, a zatim su udarci počeli da pljušte sa svih strana – ispričala je potresena S. T.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u