Društvo

(VIDEO) PROCUREO TAJNI SNIMAK: Pogledajte kako Čabarkapa vrši KRIVIČNO DELO!

Objavljeno: 24.02.2017 | 21:37Izvor: Kurir

Aleksandar Čabarkapa se trenutno nalazi u zatvoru, a na intrenetu se pojavio video snimak na kome se vidi paljenje više vozila

Na samom početku snimka se vidi vozilo plave boje tipa džip "BMW X5" čiji je vlasnik bio Aleksandar Čabarkapa kojeg će nešto kasnije zameniti za još skuplji.

Na video snimku se vidi Čabarkapa u žuto majci u kojoj je dosta puta, po izjavama svedoka, bio viđan u kraju. Prilazi vratima kuće i zvoni. Dakle navodno se radi o kući vlasnika čiji se automobili u kasnijem periodu pale.

Pretpostavlja se da se radi o iznudi žrtve a potom za neposlušnost istog i paljenje vozila. Mesto zbivanja na drugom snimku je Zvezdara Beograd. U ovom drugom slučaju postoji zaštićeni svedok koji je pred policijom povezao umešanost Aleksandra Čabarkape i tereti ga za iznudu kao i organizaciju paljena i ovih vozila.

Njegovo ime zbog statusa "zaštićenog svedoka" ne smemo da objavimo mada je ono, kako izvor navodi, svima već dobro poznato. Prilikom paljena ovih vozila doslo je do eksplozije samog kanistera koje je prouzrokovalo i teške povrede na telu počinioca ovog sramnog akta. Vatra je u oba slučaja brzo lokalizovana jer da nije izgorele bi i obližnje kuće kao i sama kuća ispred koje se nalazila vozila. Zato se ovaj sramni akt tretira i kao indirektan pokušaj ubistva.

Pogledajte ovaj video:

Podsetimo, nedavno je otkriven snimak razgovara Srboljuba Subotića i Aleksandra Čabarkape, na koji niko nije ostao ravnodušan. Njihov verbalni sukob tada je nagoveštavao da oni nisu u najboljim odnosima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u