Društvo

VELIKI PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE GRANDA: Jelena ubijena iz osvete Zoranu!?

Objavljeno: 29.04.2016 | 10:23Izvor: medio.rs

Istraga svirepog ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović nastavlja se proverom privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića

Naime, kako se poslednjih dana stekao utisak da muž ubijene zna ko je presudio njegovoj ženi kao i da to ne sme da kaže, inspektori su počeli da češljaju i sve njegove poznanike i poslovne saradnike.

- Tragajući za dokazima poslednjih dana proveravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života, ali i poznanici. To se sve radi kako bi se proverilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je voleo. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Proveravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao - objašnjava sagovornik, koji ne negira da bi Zorana ponovo mogli da privedu u policiju na informativni razgovor, a možda i celu porodicu Marjanović.

U domu Marjanovića juče je bila prisutna nervoza. Za koji dan će biti mesec dana kako je ubijena Jelena. Na početku su bili raspoloženi za saradnju sa novinarima, a juče su medije optužili da su ih satanizovali i upropastili im živote.

- Na šta ovo liči? Mi živimo kao u logoru, ne možemo napolje da izađemo. Zbog obeležja da smo satanisti sad treba neko nožem da nas napadne? Dvadeset i pet dana ste ovde, niko ne može normalno da živi - priča Vladimir Marjanović, i dodaje:

- Ja ću ovo izdržati, i Jana i moja porodica će izdržati... Nosićemo svoj krst!

Strpljenje gube i komšije. Svakodnevno je veliki broj policajaca oko njih, a pomaka nema. Kažu da dvadeset i više dana žive u agoniji.

S druge strane, policija zasad, barem zvanično, nema nijedan trag koji bi sa sigurnišću ukazao ko je ubio Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u