Društvo

VALTERA OBOŽAVAJU U BOLNICI: Bata je naša junačina, čuvamo ga kao najrođenijeg! (FOTO)

Objavljeno: 04.05.2016 | 13:55Izvor: Telegraf.rs

Legendarni glumac boravi u posebnom delu šok sobe, ne može da govori i pomera samo noge, a tim lekara danonoćno brine o njemu

Velimir Bata Živojinović već sedam dana leži u bolnici “Sveti Sava” u Beogradu, u kojoj je smešten na odeljenje intenzivne nege. Legendarni glumac se u posebnoj šok sobi oporavlja od posledica moždanog udara, koji je imao pre četiri godine.

Bati Živojinoviću se stanje pogoršalo pre sedam dana, kada je hitno primljen u bolnicu. Boravi u posebnom delu šok sobe, ne može da govori i jedino uspeva da pomera noge. Tim stručnih lekara danonoćno brine o slavnom glumcu i medicinsko osoblje mu pruža maksimalnu podršku.

– Bata je naša legenda. Svi ga ovde volimo, čuvamo i brinemo o njemu kao o najrođenijem. Miran je pacijent i junačina je. Teško je bilo kada je primljen u bolnicu, sada sve to ide polako nabolje - ispričao je izvor iz bolnice ekipi “Informera“, koja je bila u poseti filmskom velikanu.

Foto: e-stock.us

Foto: e-stock.us

Batu za sada posećuje samo supruga Lula, koja svakodnevno dolazi u bolnicu, ali će se joj se uskoro pridružiti i unuka Dina, koja će doputovati iz Pariza da bi bila uz dedu.

– Lula ostane uz njega sat vremena, ispriča mu šta ima novo i prenese pozdrave od svih koji zovu i raspituju se za njegovo zdravlje. U nedelju je donela punu korpu uskršnjih jaja, Bata se baš obradovao – rekao je izvor.

Foto: Instagram/dzivojinovic

Foto: Instagram/dzivojinovic

Podsetimo, Bata Živojinović je imao srčani udar 2006. godine, zatim se borio sa gangrenom noge, koju je uspešno zalečio na Kubi. Pre četiri godine (2012) doživeo je moždani udar i još uvek se oporavlja od istog. 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u