Društvo

UŽAS U NOVOM SADU Dečak (12) sa drugarima ZAPALIO beskućnika, nesrećni čovek preminuo u NAJTEŽIM MUKAMA

Objavljeno: 14.12.2016 | 18:34Izvor: Blic

Policija u Novom Sadu privela je trojicu maloletnika zbog sumnje da su namerno zapalili beskućnika koji je od zadobijenih opekotina preminuo.

Dragutin T. (64) iz Futoga preminuo je juče oko 9 sati ujutru zbog teških telesnih povreda koje mu je naneo dvanaestogodišnji dečak koji ga je, u društvu još dva drugara, zapalio!

Jezivi tragovi zločina
Foto: J. Pap / TanjugJezivi tragovi zločina

Nesrećnom muškarcu izgorelo je 90 odsto tela. Stravični zločin dogodio se oko 4 sata ujutru u noći između ponedeljka i utorka.

Kako "Blic" saznaje, dečaci su čoveka zapalili dok je sa prijateljem ležao iza lokalne prodavnice u Bulevaru Oslobođenja broj 21.

Na licu mesta je i upaljač
Foto: R.Gatel / RAS SrbijaNa licu mesta je i upaljač

Policija je potvrdila za "Blic" da je počinilac identifikovan i da je sa njim objavljen razgovor, ali da dvanaestogodišnjak ne podleže krivičnio-pravnoj odgovornosti te da je pušten iz policijske stanice.

Jeziva scena na licu mesta

Na mestu na kom je nesrećni čovek zapaljen i danas se nalaze tragovi užasnog zločina. Zemlja je crna od gareži, vidi se trag mesta na kom je beskućnik ležao kada je zapaljen.

Na licu mesta, među ostacima garderobe nalazi se i upaljač...

Kako Kurir saznaje on je na saslušanju pred šokiranim policajcima rekao da ne zna zašto je na beskućnika koji je spavao prekriven kartonima bacio zapaljene novine i dodao da mu je tako došlo, da to uradi.

Pošto se radi o dvanestogodišnjaku on je posle ovog saslušanja pušten iz policije, jer ne podleže krivičnoj odgovornosti. Takođe na razgovoru u policiji bila su i dva maloletnika koji su prisustvovali paljenu i oni su posle izjava pušteni iz policije. Inače dvojica dečaka koji su učestvovali u ovom jezivom činu su iz Novog Sada, a treći živi u dečejm selu u Sremskoj Kamenici.

Drugi beskućnik sa incijalima Z.T. je završio je u bolnici.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u