Društvo

UŽAS U KRUŠEVCU: Pronađeno telo boksera u stanu okružen đubretom, mrtav najmanje pet dana!

Objavljeno: 08.10.2015 | 12:05Izvor: Kurir

Slavni sportista bio je mrtav najmanje pet dana, dok komšije nisu primetile nesnosan smrad na 6.spratu lamele u Gazimestanskoj ulici u centru Kruševca

KRUŠEVAC – Telo bokserske legende Desimira Sretenovića – Tarabaša (68) nađeno je u njegovom stanu gde je živeo sam.

Slavni sportista bio je mrtav najmanje pet dana, dok komšije nisu primetile nesnosan smrad na 6.spratu lamele u Gazimestanskoj ulici u centru Kruševca. Crvi iz tela u raspadanju počeli su da gmižu u susedan stan.

Komšije su alarmirale nadležne. Kada su ušli u Sretenovićev dom imali su šta da vide. Gomile đubreta, godinama sakupljane u kesama i svuda po nameštaju, pretrpani ormani, prljavština, beda u svakoj sobi. Struja – isključena.

Porodica pokojnog boksera kaže da je Tarabaš bio na svoju ruku, ni sa kim nije razgovarao, otuđio se i od rođenog brata Vitomira. Imao je problema sa zdravljem i još u kasnim 30-im otišao je u invalidsku penziju.

- Zvali su me iz SUP-a, došla sam da ga sahranim – kaže ćerka Bojana Sretenović za Večernje novosti.

- Iako sam teško bolesna organizovaću čišćenje stana i sve što je potrebno. Sa ocem nisam razgovarala, poslednji put me je posetio kada sam bila treći razred. Još kao devojčica odselila sam se iz Kruševca.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u