Društvo

UŽAS U ITALIJI: Očuh iz Srbije ubio devojčicu od 3 godine!

Objavljeno: 30.04.2016 | 10:05Izvor: Telegraf.rs

Smrt deteta prijavljena je policiji u sredu oko 19.30 sati iz barake u kojoj je Krstić živeo sa devočicom i njenom majkom

Srbin Antonio Krstić (33) uhapšen je Italiji zbog sumnje da je ubio trogodišnju ćerku iz prvog braka njegove devojke, koja je bila trudna, prenose italijanski mediji.

Inače, on je ranije hapšen i bio u zatvoru zbog provala a ispitivan je više od 10 časova. Inače, devojčica je imala vidne modrice na telu a njena majka iz Dominikanske republike je za povrede optužila njega.

Majka je nakon devojčicine smrti smeštena u bolnicu zbog stresa, a posle i u zatvor. Smrt deteta prijavljena je policiji u sredu oko 19.30 sati iz barake u kojoj je Krstić živeo sa njih dve.

U trenutku poziva oni nisu znali da li je dete živo pa su pozvali i hitnu pomoć, koja je samo konstatovala smrt deteta. Oni su policiji ispričali da se dete nije osećalo dobro i da je imala veliku temperaturu, a stanje joj se navodno pogoršalo u sredu.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Inače, Krstić i Dominikanka su se upoznali preko društvenih mreža, a ona je napustila svog supruga i odlučila se za život u baraci.

Trenutno se očekuje autopsija koja bi trebalo da utvrdi šta se tačno desilo.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u