Društvo

UŽAS Studentkinja silovana u studentskom domu

Objavljeno: 15.11.2016 | 11:39Izvor: Alo!

Priveden mladić (22) osumnjičen da je silovao devojku u studentskom domu.

Karlovačka policija potvrdila je u utorak da je privela 22-godišnjeg mladića koji je osumnjičen da je u noći sa subote na nedjelju silovao žensku osobu, a doznaje se da se silovanje dogodilo u studentskom domu u Karlovcu.

Upravnik karlovačkog Studentskog centra Davor Jurčević rekao je za hrvatske medije kako je policija u ponedeljak privela jednog njihovog stanara, ali da on nema saznanja o tome što se točno dogodilo.

Izrazio je žaljenje ako je, pokažu li se točnima takve informacije, u noći sa subote na nedjelju taj mladić silovao jednu njihovu stanarku, naglasivši da je u studentskom domu kontrola ulazaka i izlazaka bolja nego u drugim domovima, jer porta i recepcija rade 24 sata na dan, a u zgradu se ulazi uz kartice.

“Mi ne znamo što se tačno dogodilo i najbolje je da se istraga vodi u miru, pogotovo zbog interesa zaštite žrtve. Ali, želim da naglasim da su naši stanari punoletni, da se druže po dnevnim boravcima koji su na svakom spratu, kao i čajne kuhinje, i ma šta da se događa među njima, moraju znati da su odgovorni za svoje ponašanje”, rekao je Jurčević.

Upitan jesu li spratovi odvojeni po polu, Jurčević je kazao da nisu, kao ni u drugim domovima poput onih u Zagrebu. Međutim, postoji mogućnost da uz posebnu izjavu smeštaj u dvokrevetnu studentsku sobu dobiju mladić i devojka, što u karlovačkom domu zasad nije učinio nijedan od 150 stanara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u