Društvo

UŽAS: Rekao devojci da ne pretrčava ulicu, sledećeg trenutka je udario autobus!

Objavljeno: 24.12.2014 | 16:10Izvor: Telegraf.rs

- Upozorio sam je da ne čini to i ide malo niže i pređe ulicu lepo na pešačkom prelazu jer može neko vozilo da je udari. Krenula je pa se vratila pa izgleda opet krenula i naredni autobus ju je zakačio - priča očevidac, Jovica Ristić.

Jedna Nišlijka lakše je povređena jutros oko 9.30 časova kada ju je zakačioautobus koji saobraća na liniji Bubanj – Donja Vrežina u Voždovoj ulici, preko puta hotela “Ambasador”.

- Devojka od oko 25 godina, stajala je na kolovozu i pokušavala da pređe ulicu, van pešačkog prelaza. Jedan autobus prošao je na dvadesetak santimetara od nje. Upozorio sam je da ne čini to i ide malo niže i pređe ulicu lepo na pešačkom prelazu jer može neko vozilo da je udari. Krenula je pa se vratila pa izgleda opet krenula i naredni autobus ju je zakačio. Skupili su se prolaznici, došla je hitna pomoć i odvezla je u bolnicu, kaže očevidac Jovica Ristić, piše “24 sata”.

Prema izjavama prolaznika, autobus je zadnjim delom udario devojku dok je pokušavala da pretrči ulicu, ali će tačan uzrok nezgode biti utvrđen policijskim uviđajem.

U policiji je zvanično saopšteno samo da je devojka zadobila lake povrede i da se utvrđuje uzrok nezgode.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u