Društvo

UPS, UPECA ME, SAD ĆU U ZATVOR: Razbesneće vas reči monstruma koji je silovao bolesnu devojčicu!

Objavljeno: 28.05.2015 | 13:17Izvor: Telegraf.rs

- Nisam je prisiljavao. Ona se nudila - pokušava da se odbrani pedofil Živko Bolesnikov (61), koji je dva puta obljubio devojčicu ometenu u razvoju

Pedofil Živko Bolesnikov (61) koji je juče optužen da je silovao maloletnicu iz hraniteljske porodice čiji je komšija, juče se branio tvrdnjama da je u pitanju bio dobrovljan seks.

Bolesnikova žrtva je dete iz hraniteljske porodice i ima koeficijent inteligencije 49, što znači da je dete sa posebnim potrebama, za čiju obljubu je propisana zatvorska kazna od 5 do 15 godina, isto kao i za silovanje maloletnog lica.

– Nisam je prisiljavao. Ona se nudila… Mi smo… – pričao je Bolesnikov, kom je, kako saznajemo, bilo neprijatno da završava rečenice kada trba da izgovori da je imao intimne odnose sa maloletnicom.

Bolesnikov je naveo da je samo jednom imao seksualni odnos sa nesrećnom devojkom, ali na osnovu njenih iskaza postoji sumnja da ju je najmanje dva puta obljubio.

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

U okolini Vršca, Bolesnikova i devojčicu, u krevetu je zatekla mlađa devojčica iz iste hraniteljkse porodice, zbog čega će ona biti važan svedok u daljem toku postupka.

Kako su nam rekle komšije ove hraniteljske porodice, u trenutku kad je uhvaćen Bolesnikov je rekao “ups, upeca me, sad ću u zatvor”. Devojčice su potom otrčale u hraniteljksu porodicu, koja je pozvala policiju.

Ubica devojčice silovao i svoju rođaku!

U Višem tužilaštvu u Pančevu potvrdili su da je izdata naredba za sprovođenje istrage zbog osnovanih sumnji da je osumnjičeni izvršio krivično delo silovanja.

– Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je tražilo određivanje pritvora za njega, kako ne bi uticao na svedoke i oštećenu –  rekla je šefica Višeg tužilaštva u Pančevu Gordana Čolić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u