Društvo

UMIRAO U NAJGORIM MUKAMA TRI DANA U HODNIKU ZGRADE: Preminuo prosjak od koga su bežali svi Beograđani

Objavljeno: 23.09.2014 | 20:03Izvor: Telegraf.rs

Prosjak Aca, mladić koji je sa vidno bolesnom nogom prosio po beogradskim stajalištima i gradskom prevozu, preminuo je pre nekoliko dana u najvećim mukama, na stepeništu zgrade u kojoj je živeo

Prosjak koga su poznavali dobro svi putnici gradskog prevoza na relaciji od Železničke stanice do Hrama Svetog Save, preminuo je na adresi poznatoj redakciji, gde je i živeo poslednjih nekoliko meseci u leglu narkomanije i prostitucije.

Uzalud su stanari ove zgrade u bezbroj puta pokušali da razgovaraju sa Acom i da ga navedu da zatraži pomoć lekara. Bilo koji pokušaj da se nehigijena i vonj iz Acinog stana regulišu, završili su se  bezuspešno.

Dok je on odbijao svaku pomoć, a nadležni prebacivali odgovornost sa jednih na druge, preminuo je u najgorim mukama na stepeništu zgrade.

Kako saznajemo, on je čak tri dana bio u smrtnim ranama na stepeništu i dozivao pomoć. Svi koji su ga videli, skretali su pogled i odbijali da mu pomognu. Kako svedoči naš izvor, čak je i policija dolazila dok je Aca bio u smrtnim ranama i samo su ga ostavili da leži.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u