Društvo

UDARAO SAM MAJKU DOK JOJ KRV NIJE PREKRILA OČI: Ispovest monstruma iz Paraćina

Objavljeno: 21.04.2015 | 09:11Izvor: Telegraf.rs

- Udarao sam je po glavi i telu dok mi ruka nije pomodrela i otekla. Ona me je odgajila i čuvala, a ja sam joj oduzeo život - rekao je Mlađa Đurić nakon što je nasmrt prebio majku Milju Todorović (85).

Mlađa Đurić (50) iz sela Izvor kod Paraćina koji je uhapšen zbog ubistva majke Milje Todorović (85) prema sopstvenom svedočanstvu “udarao je majku po licu dok joj krv nije zatvorila oči i dok se pokretala”.

– Ostala je u ropcu i lokvi krvi na krevetu kad sam izašao. Mislio sam da će preživeti, jer to nije bilo prvi put da je tučem. Uostalom, rodila me je da je ubijem – rekao je Mlađa Đurić (50) za medije.

Prema navodima meštana Mlađin otac je odavno umro, a sestre, mlađe od njega bile su udate u rodnom selu, od kojih jedna sada radi u Austriji. Nakon sloma cementare u u Popovcu, gde je radio kao čuvar, Mlađa je uzeo otpremninu i vratio se u selo.

Nakon stravičnog zločina policiji je objasnio svoj monstruozni čin ovako:

– Dosadilo mi je da me stalno juri u kafani. Kada sam došao s vrata sam joj rekao: “Nećeš ti mene više da pratiš” i počeo odmah da je tučem. Bio sam pripit, ali i besan što me obrukala pred drugarom. Udarao sam je po glavi i telu dok mi ruka nije pomodrela i otekla. Krv je šikljala po zidu iznad njenog kreveta. Okrvavio se i hleb s kojim me je čekala za ručak – rekao je Đurić, koji je nakon krvavog pira krenuo ka izletištu Sisevac gde je prenoćio.

Sutradan se vratio kući.

– Mislio sam da je živa dok nisam video da muve kruže oko nje. Rodila me je i čuvala i pazila na mene i posle smrti oca. Nikada nije digla ruku na mene, a ja sam je ubio. Sada se i kajem i ne kajem – izjavio je Đurić u policiji.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u