Društvo

TURSKA ŠALJE PODATKE O MILIĆEVU: Lukin ubica krije se u velikom gradu među turistima!

Objavljeno: 23.08.2014 | 18:45Izvor: Novosti

Marko Milićev, koji je osumnjičen za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu, još uvek se krije u Turskoj u koju je ušao 10.avgusta, a do danas se nije pojavio ni na jednom graničnom prelazu, mada se ne isključuje i da je ileaglno prešao tursku granicu

BEOGRAD - Marko Milićev, osumnjičen za pogibiju Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, najverovatnije se još krije u Turskoj. U ovu zemlju je legalno ušao 10. avgusta, letom za Istanbul, a do danas se nije pojavio ni na jednom graničnom prelazu ove države.

Mala je verovatnoća, kako saznajemo, da je on ilegalno prešao tursku granicu, mada se ne isključuje ni takva mogućnost. Za njim je raspisana crvena Interpolova poternica i očekuje se da vrlo brzo bude uhapšen. - Verujemo da je i dalje u Turskoj - kaže izvor  blizak istrazi.

- Očekujemo u narednih nekoliko dana i prve informacije od kolega iz Ankare. Sumnjamo da se prikrio u nekom većem mestu, među turistima, i da pokušava da nađe izlaz iz situacije u koju je zapao.

Ipak, postoje indicije da Milićev nije slučajno izabrao Tursku, odnosno Istanbul kao prvu destinaciju da ode iz zemlje.

Simptomatična je i činjenica da je Beograd napustio kada su se kockice tragedije sklopile i kada je otkriven prvi siguran trag koji je vodio do njega kao glavnog vinovnika katastrofalne saobraćajne nesreće.

- Nismo imali dokaze da ga tada uhapsimo, postojale su samo indicije da je on vozač„kantrimena“ - objašnjava naš sagovornik. - Privodili smo kraju i analizu baznih stanica od tog tragičnog jutra. Čudno je da je pobegao dve nedelje posle nesreće. Sumnjamo da je prethodno pripremao „teren“ i da ga je neko čekao u Turskoj.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u