Društvo

TUGA U BULEVARU Vlasnik tezge: Sve što sam imao bilo je u Depou

Objavljeno: 23.08.2014 | 14:02Izvor: Kurir

Unutra ima 160 tezgi, zamislite da je svako ko ih je držao izdržavao bar tri člana porodice, ovo je velika šteta za sve nas, kaže Branislav Ilić

BEOGRAD - Požar u "Depou" u Bulevaru kralja Aleksandra 142 u Beogradu lokalizovan je danas nakon dva sata gašenja, a vatrogasne ekipe su i dalje na terenu.

U "Depou" je prema rečima vlasnika tezgi bilo 160 radnji, a roba je uništena.

Branislav Ilić koji se pripremao da jutros dođe na svoju tezgu u Depou kaže da je sve uništeno i da se ne zna šta je izazvalo požar. "Unutra ima 160 tezgi, zamislite da je svako ko ih je držao izdržavao bar tri člana porodice, ovo je velika šteta za sve nas", rekao je Branislav.

 

Kako kaže, sve što je imao bilo je u depou i sada ne zna kako će plaćati porez i firmarinu udući da je i do sada to otežano činio. "Nekada od devet ujutru do dva popodne niko ne uđe da kupi nista, kupovna moć je opala, a sada jos i ovakva šteta..", rekao je Ilić.

U saopštenju MUP-a Srbije navodi se da je požar izbio jutros oko osam sati na krovnoj konstrukciji te zgrade, a potom se proširio i na unutrašnjost objekta. Na terenu je bilo 12 vatrogasnih vozila sa 35 vatrogasaca.

Krov se urušio i uništio u unutrašnjost objekta u kome su bile tezge sa garderobom i mnogim drugim stvarima.
Saobraćaj od Vukovog spomenika ka pijaci Đeram bio je zaustavljen zbog gašenja požara, takođe i tramvajski saobracaj je obustavljen od Ruzveltove do Ustanicke ulice, a sada polako počinje da funkcioniše, javlja Tanjugova ekipa.

Prema informacijama sa terena povređenih i nastradalih nema, gust dim je kuljao iznad tržnog centra u kome se prodaje garderoba, a miris se osetio i u okolini. Radno vreme centra je od devet sati subotom, pa zato u trenutku požara nije bilo ljudi.

Za sada nije poznato šta je izazvalo požar i kolika je materijalna šteta.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u